Jucer testirao Michelin City Grip na Peugeotu Jet force 50. Gume su presle par stotina km u 2 mjeseca otkako su nove kupljene i namontorane. Nisam ih htio probavati dok su bile nove, nego sam cekao ovakav trenutak kada su u top formi.
screen capture windowsadult photo sharingDojmovi.
Novo je novo, medjutim guma je jednostavno djubretarka. I dalje je presiroka i zaravnata, manevriranje je usporeno i otezano, nebi je nikad nikome preporucio. Netko prosjecan nece ni osjetiti ovaj problem.
Sljedeca guma je Bridgestone Battlax SC. Sad sam ih prebacio na Peugeota Elystara. Stare godinu dana i preko 10tkm. Ovdje se vidi povrina gripa prilikom kocenja sa 90kmh i 50m prije semafora
free image hostingPrvi dojam je extra udobnost. Na ionako mekanom skuteru kad sjedne mekana guma, to je vrh. Upravljivost i drzanje je do jaja. Odmah sam poubijao brasno na testnim dionicama, skuter se izvija ali Bridzs kolje i ubija kao magnet drzi
I jos mi je preostao Molas, na Runerčetu zamorčetu, bit ce veselo, će da vidimo
image hosting 12mbSamo oTpušteno i bez nepotrebnog kocenja
OSIM ako natrčite na disk plocicu od 2kg koja je otpala od kamiona na izlasku iz zavoja. Morao sam je deponirati na sigurno da drugi ne nastradaju, bila je jako prljava sam je "poslepao".