Nataknem lagano vulkal na đoku,opet,nakon prošlogodišnjeg sranja i fuša s njima danas opet sranje,pošto je Dario na godišnjem 20 dana,a vlasniku treba skuter,između dva zla,šurina i vulkal,biram ono manje(barem sam tak mislio) i odem u vulkal sa skinutim kotačima
Lik to zaprimi,prvo nekaj bulazni da se na skuterima ispod 150ccm ne balansiraju gume(a ja donio kotače od 150ccm skutera),ja ga ne doživljavam i napravi on zadnji kotač,izgledalo je ok reko dobro,onda doletava i pita me kak se montira prednja guma,panj je skinuo staru gumu da nije pogledao kak stoji u odnosu na disk i nije znao na koju stranu montirat novu gumu dok mu nisam rekao,stručnost u pizdu materinu
Ja u međuvremenu čekam vani,on zove opet da ima problem s balansiranjem i da dođem pogledat prednju felgu da je spigana,gledam i felša jedno centimetar na balansirki,kaj mi je čudno jer znam da felga nije spigana,reko ostavi tak odo platit jer mi se žuri i moram ić,taj fuš su naplatili 140kn,montažu,balansiranje i 2 ventila
Idem montirat zadnju felgu na skuter i čujem nekaj struže,panjina je montirao na koso utege da zapinju za šaraf getribe na bloku
Montiram prednju felgu da vidim di je spigana,felga ravna pod konac,panjina je očito na balansirki nekaj sfušario pod koso
Činjenica je da tam rade nesposobni ljudi i retardi