I meni je dobar ScootSmart, medjutim necu ga jer ima boljih guma kao sto sam rekao, ALI za iste novce sto je najbitnije u cijeloj prici.
@Grale
Normalno da je interesantno kada sam u doticaju s masom guma u kratkom vremenskom periodu. Ima nas i takvih za razliku od primjerice prosjecnih koji voze 5 godina na jednoj gumi, ili u najboljem slucaju dvije razlicite ako imaju zimski set. A da ne govorim o gumama na skuterima.
Vozim se i ja normalno na 14 god. starim gumama i nema problema ako predvidjam sve dosta ranije. Jednom sam imao sranje zbog gume koja nema gripa (1god stara sava mc28) pa sam isao raditi usporedne testove i zakljucio da nisam na drogama niti sam bolestan covjek, razlilka u zaustavnom putu je bila 40% (novi runner mc28 1god. VS stari runner mc25 bogart 2 godine) u korist Bogartice..
Medjutim ako imas "dobre" gume i napravis nagli manevar, a auto se krene okretati oko svoje osi, a nije sigurno trebao, sta bi trebao reci?
Evo jucer sam se opet isanjkao s Dunlopom Sp sport maxxx na autu i to nisu jebene istine, slajdra, klizem se kao balerina na ledu, znaci lud sam a guma kosta 1000kn po komadu.