Dugujem osvrt za Battlax SC koji se vozi na Runneru50 '03 nakon sto sam ih ispostovao na 3Perski i malo jaci tempo voznje.
Uskoro ce im godina dana otkako sam ih ustekao (srpanj 2016), gume su ubijacice brasna na ovom modelu, nikakvo zagrijavanje, izuvaju, spasavaju.
I sad kad vec imam malo preko 10 000km s njima pocele su da malo zajebavaju. I to na nacin da tek sada traze malo da se guma zagrije, znaci tek sad je postala kao neke nove
Kako se to manifestira? Pa najvise ako kocim jako, momacki (podesaajuca ruckoca kocnice na 6 i stisni dok ne proklize) prednja guma voli malo skripnuti recimo na 40kmh. I bas sam sad probao opet i kad je se zagrijala digla mi prednji kraj na 60kmh
Znaci IZUVACA UTROBE, ne moras se zabiti u auto, dovoljno je s dobrim kocnicama osjetiti sta zakucavanje
Sta radim tim gumama i kako kocim, o tome ne bih jer nije kulturno, ali jedno cu reci, u prometu nikad opusteno samo extremno
Evo jadnog diska koji je postao plameni od svakodnevnog ubijanja brasna pri zaustavljanju na vrlo kratkim duljinama
Bez brige plocice ne koce onda kada ne moraju