nisam ja preporučio metzeler feelfree.
DARIO mu je preporučio feelfree. DARIO je rekao da ima svih dimenzija, ali da je dublje istraživao, uočio bi da postoji samo prednja u toj dimenziji i pošto je DARIO rekao da je to super guma, predložio sam mu da stavi dve prednje.. jer ako hoće feelfree po DARIOVOJ preporuci, mora staviti dve prednje ili birati drugog proizvođača koji ima prednju i zadnju gumu u ponudi za razliku od metzelera..
nadam se da sam bio jasan i ozbiljan.
Prvo ću se ispričati svima zbog moje greške. Ja sam išao sa mišlju da je prednja 120/70/12 a zadnja 130/70/12 i zato sam preporučio FeelFree. Sada sam ponovo prošao temu i vidim da mi je promaklo da su obe gume 120/70/12 i automatski FeelFree ispada iz svih kombinacija i stoga smatram da sam odveo raspravu u krivom smjeru.
Još jednom,nije namjerno,promaklo mi je i ispričavam se.
Što se tebe ivanm tiče,ja barem imam savjesti pa priznam da sam pogrešio i ispričam se,imam kulture i ne pišem štampanim slovima i uslovljavam članove sa krivim nickom i da ne nabrajam dalje usudio sam se quotati tvoj post usprkos tvom protivljenju.Također smatram da svoje možebitne nesuglasnice ne možeš i ne smiješ riješavati putem Foruma a pogotovo ne u Teh. pitanjima.
Forum služi razgovoru i diskusiji i svatko se smije uključiti u temu koja mu se sviđa,zar ne? Ili možda ne?
Moderatori,ako sam pretjerao prihvaćam sankcije i nije mi žao jer sam smatrao da se moram oglasiti a ne šutiti jer ljudski je priznati svoju pogrešku.