Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
znam, pa nebi ti imo banner 2x15cm od unikomerca odma do webshop bannera da nije tako
Pirelli u principu ima uvijek komponentu sportskog u sebi i rade odlicne gume za po suhom. Na mokrom nikad nisu imali vrhunski proizvod, al to ne znaci da se neda vozit po kisi.Tako je i kod guma za aute, motore, skutere.... Sent from my HTC One X
montaza sa balansiranj je 75 kn.
meni je lik u unikomercu reko 25kn po gumi montaža, 25 balansiranje, znači ukupno 50kn po gumi.unikomerc ima "friške" gume, ja provjerio, dot 4712, 1113, dok su u autokreši dotovi sa početka 2012..
ej ljudi,sori ako je vec bilo istih pitanja al nebrem naci... evo kupio kineza Longjia 50 i gore su neke plasticne gume!skuter 2006.g a gume ko nove! savrsene za pad!pa eto molim savjet koje gume kupit za njega? imal sam prije Dragster Italjet koj je serijski imal Miselinke,pa kupil Dunlopice i bil sam vise nego zadovoljan,pa eto...molim savjet za gume za ovo kinesko cudo i di ih kupit! hvala
Citat: marinjo - 08 Ožujak, 2013, 13:23:27 montaza sa balansiranj je 75 kn.- jako skupo uz nestručno odrađen posao-ne za boravi da Unikomerc radi samo ako doneseš skinut kotač,oni ne žele skidati sa motora.Preporuka - http://www.darioauto.hr/motovulkanizacija.htm
Citat: Lugburz - 07 Siječanj, 2013, 01:20:58Citat: daRio - 20 Prosinac, 2012, 12:09:58Ako si zapeo za Dunlop imaš D 207 Runscoot koja je pristojna guma projektirana za prednju i za zadnju osovinu.d207 je smece,stavila je sestra na runner nazad i nakon godinu dana je guma bila tako ispucala da bi covik reka da je bar 10 godina staranije ti mišljenje uopće objektivno, imam d207 i naprijed i nazad i guma je solidna..s njima je napravljeno do sad nekih 2500 km i još uvijek se super drže i izgledaju.zašto ta guma na sestrinom motoru izgleda tako loše nakon gidne dana nije sigurno do kvalitete odnosno ne kvalitete ove gume
Citat: daRio - 20 Prosinac, 2012, 12:09:58Ako si zapeo za Dunlop imaš D 207 Runscoot koja je pristojna guma projektirana za prednju i za zadnju osovinu.d207 je smece,stavila je sestra na runner nazad i nakon godinu dana je guma bila tako ispucala da bi covik reka da je bar 10 godina stara
Ako si zapeo za Dunlop imaš D 207 Runscoot koja je pristojna guma projektirana za prednju i za zadnju osovinu.
Citat: ivanm - 08 Ožujak, 2013, 16:22:14meni je lik u unikomercu reko 25kn po gumi montaža, 25 balansiranje, znači ukupno 50kn po gumi.unikomerc ima "friške" gume, ja provjerio, dot 4712, 1113, dok su u autokreši dotovi sa početka 2012..DOT 1113? To je tjedan dana staro.Takva nije za montazu jos, definitivno. Bar da 2-3 mjeseca odstoji...