Znaci po snijegu saam vozio skutere, slajdrao vrtio se, gubio namjerno kontrolu jer sam znao da cu ga dobit, a ovo, ma nepostojeci grip dok se guma ne zagrije!!! Pa sad bi isao raditi klipove od tih guma, jer trenje NE POSTOJI, ne trrba ulje er bi se povecalo trenje!!!!
Vrti gumu na davanje gasa, migolji se u stranu, ali 2kmh vozim nakon 10m..
Samo.odjednom onaj osjecaj kad lebdis, nagne se malo a on klizi ravno, ravno ka spi*kavanju da iza toga pojma nemas kako je samo dojednom popustio.
Sad kad sam je propisno zagrijao, cepa na zadnji, ali jebes ti to kad se ja ubijem na hladno a skuterom sam tu ubijek peglirao nikad nisam osjetio takvu opasnost u tom zavoju.
Cool down: dobra je to guma, ALI SAMO KAD SE ZAGRIJE.ma nabijem te na k**ra* da me vrebas svaki put do faze ugrijanosti, puj!
Ista šema s onim Dunlopom Sportmax na Ninji, znaci svaki put kad bi malo stali na Tripu, nakon polaska bi dobrrrooo morao paziti jer gume KLIZU.
Koji je to k**ra*, jel to mora tako biti da dok je hladna, grip ne postoji j#bo nov otpakiran kuglicni lezaj radilice, pa to je plug u zemlji naspram ovog koeficijenta trenja koji ne posroji, a tek kad se zagrije da drzi?
Ja na to nisam navikao, niti zelim takvo sranje sebi, navikao sam se cuditi STA JE TO CEKANJE DOK SE GUMA NE ZAGRIJE. Pa prihvatio bi i cijenu da duplo krace traje, a na srecu nisam to dozivio. Nego samo win win situaciju s Bridžsom na skuterima!
pi*ka ti materina jebena, kako me prevari g#vn% smrdljivo! I onda imam fobije od takvih govana, ali i bolje, s tim djubretom koje samo vreba, necu se nikad ni zajebavat.