nosi ih uvijek,imam ih 4 para...ljetne biciklističke bz prstiju (to je samo za kratke relacije da mi se ne znoje ruke)
onda jedne icon pursuit,ljetne kožne kratke,rupičaste većinom sa protektorom na člancima prstiju..
jedne suomy kombinirano tekstil/koža ljetne...
i suomy kangaroo,od kolkoanove kože,duboke rukavice sa karbonskim protektorom na člancima i sa protektorima za svaki zglob na svakom od prstiju,to je seks od rukavice dobre su i po hladnije vremenu al za minus temperaturu trebale bi podrukavice
Ove suomy kangaroo....
Jesu to one iz benconya kaj su sad oko 550kn?
Ako jesu, daj mi reci kakve su za toplije vrijeme (20 do 30c), jel su bar malo prozracne?
Gledam ih vec dugo, jer ove moje su vec dosta potrosene.
I zanima me kakve su iznutra. Jel imaju neku podstavu ili gola koza? Jel pustaju boju? Dal imaju neke savove iznutra koji zuljaju?
Tnx
e pojma nemam el su to te,budem stavil sliku da vidiš
redovno su koštale 1200kn,bil je isto neki popust pa sam dobil i dodatan popust kad su im ostale zadnje (promoto u kc).
iznutra je podstava skroz do prstiju,na dlanu ima malo gole kože i po prstima iznutra,ostalo je sve tekstilna podstava..izvana još ima dodatno spužvu na prstim pa preko nje opet kožu,isto tak je i sa ovim karbonskim štitnikom koi se miče ovisno o tome jel šaka stisnuta il opuštena,na gumicama je s bočnih strana a sa stražnje nije ni zašiven (imaš džepić za sitniše,haha) i na ovom dijelu dalje di je ovaj veliki čičak.
šavovi na prstima su sa vanjske strane tak da uopće ne smetaju ni ne žulja ništ s tim da sam ih imal možda 5 puta na rukama pa se nisu još ni prilagodile i opustile..
boju ne puštaju a za temperature ti neznam jer sam ih nosil na temperaturi između 5 i 15° , nemaju nikakve rupice po sebi ni ništ pa neznam kak bi bilo na 30°...al brijem da na oko 20 nema problema nikakvih..