Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ako ti nije problem skupo gorivo i generalka koja može doči jako brzo uzimaj rs-a
evo...ja sam trebao jucer ici po yamahu R125...al izgleda da nista od yamahe...jer ju se u hrvatskoj moze dobit tek u 12. mjesecu...tako su mi rekli u salonu...tak da moram trazit drugi motor...sta mi preporucujete??
Citat: Hostage - 15 Srpanj, 2008, 08:33:29evo...ja sam trebao jucer ici po yamahu R125...al izgleda da nista od yamahe...jer ju se u hrvatskoj moze dobit tek u 12. mjesecu...tako su mi rekli u salonu...tak da moram trazit drugi motor...sta mi preporucujete?? neznam kako ali ja ju vidio u OS na moto susretu - ja bi uzeo RSa ali ako vec zelis biti elegantan kupi ti sebi cagivu mito i mirna bosna samo gledaj cvajo - yamaha R 125 je ko ybr s oklopima
ja bih rade uzeo rs-a...al cu na kraju uzeti r-125...zbog staraca...koje je strah cim su procitali max brzinu od rs-a :D...a i ja sam negdje citao da se u hr. uvoze samo otvorene verzije...mislim da u trgovinama mos kupit samo otvorenu verziju...al nisam siguran
Citat: te-te-ac - 15 Srpanj, 2008, 17:35:58Citat: Hostage - 15 Srpanj, 2008, 08:33:29evo...ja sam trebao jucer ici po yamahu R125...al izgleda da nista od yamahe...jer ju se u hrvatskoj moze dobit tek u 12. mjesecu...tako su mi rekli u salonu...tak da moram trazit drugi motor...sta mi preporucujete?? neznam kako ali ja ju vidio u OS na moto susretu - ja bi uzeo RSa ali ako vec zelis biti elegantan kupi ti sebi cagivu mito i mirna bosna samo gledaj cvajo - yamaha R 125 je ko ybr s oklopima da 125 ccm...te-te-ac...meni su jucer u osijeku rekli da u hrv. ne mogu dobit do 12 mjeseca...ne znam zasto...i zvao sam u 4 salona...i svugdje su mi rekli razlicitu informaciju...danas sam zvao u Bjelovar...i rekli su mi da cu dobit prije 1.9...a sad ne znam...sutra idem uplatit...@te-te-ac again :D...vec sam napisao u ovoj temi zasto necu rs-a...na 1.stranici
Citat: Hostage - 15 Srpanj, 2008, 18:48:54Citat: te-te-ac - 15 Srpanj, 2008, 17:35:58Citat: Hostage - 15 Srpanj, 2008, 08:33:29evo...ja sam trebao jucer ici po yamahu R125...al izgleda da nista od yamahe...jer ju se u hrvatskoj moze dobit tek u 12. mjesecu...tako su mi rekli u salonu...tak da moram trazit drugi motor...sta mi preporucujete?? neznam kako ali ja ju vidio u OS na moto susretu - ja bi uzeo RSa ali ako vec zelis biti elegantan kupi ti sebi cagivu mito i mirna bosna samo gledaj cvajo - yamaha R 125 je ko ybr s oklopima da 125 ccm...te-te-ac...meni su jucer u osijeku rekli da u hrv. ne mogu dobit do 12 mjeseca...ne znam zasto...i zvao sam u 4 salona...i svugdje su mi rekli razlicitu informaciju...danas sam zvao u Bjelovar...i rekli su mi da cu dobit prije 1.9...a sad ne znam...sutra idem uplatit...@te-te-ac again :D...vec sam napisao u ovoj temi zasto necu rs-a...na 1.straniciprobaj nabavit mita stariju verziju...