Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Ovak za vozacki pitanje???  (Posjeta: 2243 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline IvanDvornekovic

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Gileru runner 50
  • Moja Kaciga: Marushin
  • MojSetup: Nemam
  • MojSpuh: Malossi replica
Ovak za vozacki pitanje???
« : 21 Lipanj, 2008, 00:18:24 »
Dajte mi recite do kolko kubika mogu ja polagat iam 15 godina nekaj sam cuo da sa 15 i pol mogu polagat i sa 16 dobijem vozacku sad mi recite ako ko zna naravno i ako je ko iso i da ima iskustva s tim ovak znaci za kolko kubika mogu polagat s 15 i pol godnia najvise i kolka je cijena ???hvala

Offline stark1

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera runner 50 sp
  • MojSetup: *
  • MojSpuh: *
Odg: Ovak za vozacki pitanje???
« Odgovori #1 : 21 Lipanj, 2008, 00:23:08 »
najbolje ti je da otvoris jedno 10-tak svojih tema o  vozackoj...i svi sretni i zadovoljni

Offline d3stroyer

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Crospace.net
  • Mjesto: Selce
  • Moj Skuter: Aprilia SR 50
« Odgovori #2 : 21 Lipanj, 2008, 11:22:43 »
Dajte mi recite do kolko kubika mogu ja polagat iam 15 godina nekaj sam cuo da sa 15 i pol mogu polagat i sa 16 dobijem vozacku sad mi recite ako ko zna naravno i ako je ko iso i da ima iskustva s tim ovak znaci za kolko kubika mogu polagat s 15 i pol godnia najvise i kolka je cijena ???hvala
s 15 i pol možeš polaga za m kategoriju (50 kubika) i za a1 (125 kubika)
ja kad sam prije dvije godine polagao za a1 cijena je bila cca 3100 kn, a ista cijena je bila i za 50 kubika pa sam onda polagao za 125. samo što ak polažeš za 5, onda nemaš prvu pomoć, al ak polažeš za 125, bit če ti malo olakšano kasnije za auto polagat
A.C.A.B. - SLOBODA NAVIJA?IMA

Offline charnel

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Šibenik
  • Moj Skuter: Ukraden
  • Moja Kaciga: nolan n84
  • MojSpuh: sp 180
« Odgovori #3 : 21 Lipanj, 2008, 15:28:17 »
Upute za osposobljavanje kandidata za vozače M kategorije vozila

U osposobljavanje kandidata za vozače A kategorije vozila možete se uključiti ako:

* pribavite uvjerenje o duševnoj i tjelesnoj sposobnosti za upravljanje vozilom M kategorije kod nadležne zdravstvene ustanove, odnosno trgovačkog društva
    * niste mlađi od 15 godina i 6 mjeseci
    * možete samostalno rješavati ispitne testove (pismenost)

M) kategorija 50 cm3(moped)
UV(upravljanje mopedom) 15 sati = 155 kn/sat
PPSP 30 sati (prometni propisi i sigurnosna pravila) = 30kn/sat
Cijena: 3,225.00 kn

A i A1 je 200kn skuplja.

cijene su okvirne, nisu svugdje iste.
nasao sam na jednoj stranici, ima stvarno svasta
www.google.com

Offline Scoot_Fan

• forumski biciklist
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Piaggio Carnaby 125
« Odgovori #4 : 21 Lipanj, 2008, 17:02:32 »
Usput samo da pitam, vidim da ima dosta ljudi ovdje koji kuze te propise itd. Mene zanima dali mi treba osobna za polozit taj vozacki (A1) ili mogu samo dat onako ime prezime  itd., jer mi je tlaka sad ici radit i osobnu to planiram tijekom lijeta, a sad polozit, inace 13.06 sam napunio 16, tako da je mogu ic izvadit samo je tu prisutna sveta lijenost  :toothy12: . I dali ja moram imat 16 ili 17 god da mogu polozit A1 jer me stari zbunjuje da ja moram NAPUNIT 16 (uci u 17.) a ne imat 16 god, pa vise ne znam ko tu koga... Znam da sam ja u pravu tj. da sa 16 god mogu ic jel tako  ???.

Hvala unaprijed, i oprostite na Off ali da ne pocinjem novi thread bzvz  :toothy12:
« Zadnja izmjena: 21 Lipanj, 2008, 17:19:07 Scoot_Fan »
Pivo sadrzi zenske hormone. Ako ga previse popijes, pocnes pricati gluposti i ne znas vise voziti auto.

Offline Doomsday

• Doomsday
  • Doomsday
  • maxi forumaš
  • Doomsday
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Doomsday
  • Moj Skuter: Doomsday
  • Moja Kaciga: Doomsday
  • MojSetup: Doomsday
  • MojSpuh: Doomsday
« Odgovori #5 : 21 Lipanj, 2008, 17:06:47 »
Jel' ti triba osobna, neman pojma, pitaj u auto školi... A kad proslaviš 16. rođendan, onda si NAPUNIJA 16 i uša u 17, prema tome, stari te oće zavidat, biće zbog straja od prometa... :zubo:
PERONOSPORA AD OPEL ASTRA... :zubo:

:laughing7:

Offline Scoot_Fan

• forumski biciklist
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Piaggio Carnaby 125
« Odgovori #6 : 21 Lipanj, 2008, 17:18:08 »
Jel' ti triba osobna, neman pojma, pitaj u auto školi... A kad proslaviš 16. rođendan, onda si NAPUNIJA 16 i uša u 17, prema tome, stari te oće zavidat, biće zbog straja od prometa... :zubo:

Hehe moze bit  :toothy3: :toothy3: Hvala na pomoci  :notworthy: :notworthy:  to cu onda morat ic vidit iducih dana, pa ako bude tribala osobna, osobnu cu napravit.
Pivo sadrzi zenske hormone. Ako ga previse popijes, pocnes pricati gluposti i ne znas vise voziti auto.

Offline d3stroyer

• forumski skejter
  • **
    • Crospace.net
  • Mjesto: Selce
  • Moj Skuter: Aprilia SR 50
« Odgovori #7 : 21 Lipanj, 2008, 18:27:14 »
Usput samo da pitam, vidim da ima dosta ljudi ovdje koji kuze te propise itd. Mene zanima dali mi treba osobna za polozit taj vozacki (A1) ili mogu samo dat onako ime prezime  itd., jer mi je tlaka sad ici radit i osobnu to planiram tijekom lijeta, a sad polozit, inace 13.06 sam napunio 16, tako da je mogu ic izvadit samo je tu prisutna sveta lijenost  :toothy12: . I dali ja moram imat 16 ili 17 god da mogu polozit A1 jer me stari zbunjuje da ja moram NAPUNIT 16 (uci u 17.) a ne imat 16 god, pa vise ne znam ko tu koga... Znam da sam ja u pravu tj. da sa 16 god mogu ic jel tako  ???.

Hvala unaprijed, i oprostite na Off ali da ne pocinjem novi thread bzvz  :toothy12:
mogao bi čak proči i bez osobne, al onda moraš imat važeču putovnicu. jer kad izlaziš na ispit iz teorije i na ispit iz vožnje moraž ima neki svoj dokument sa fotkom. ja nisam bio imao osobnu sad kad sam polagao za auto, pa sam putovnicu doneso. inače te potjera s ispita...
A.C.A.B. - SLOBODA NAVIJA?IMA