kocka je pala!
večeras sam pohodio bankomat i spakovao opremu u ranac. sutra rano idem busom u brod.
Ante,
hvala na trudu...
prošlu sam noc proveo par sati pažljivo citajuci gotovo 800 topica na motori.hr, posvećenih samo vespi... pojedine sam podatke i linkove čak i pribilježio. Medju inim i Champion N3C... Sto se ulja tiče, radije bih poslušao preporuku piaggia i koristio Selenia Hi Scooter 2 Tech, a ne Rational 2T... Mislim da ne može škodit... Uostalom, koristi ga i Nike u svojem nabrijanku Malossi 210! I sve ostale nabrojane predmete namjeravam kupit, hvala na savjetu i cijenama!
Iako A imam već desetljećima, NIKAD u životu nisam promijenio brzinu na motoru. Dakle, uz navikavanje na Vespinu ravnotežu morat ću se naviknut na mjenjač i nožnu kočnicu... dakle, sutra ću milit kao puž do Zagreba... no, nadam se da ću već za par dana ovladati tehnikom vožnje vespe barem na razini početnika... Najviše me brine kočenje!
Javi Ti se ovih dana. Veselim se điru, a i dobrih savjeta nikad na odmet!.
No, imam jedno pitanje, na koje nigdje do sada nisam nasao odgovor. Što je točno potrebno od alata imat stalno sa sobom. Badava sajla, ako ju nemam kako promijenit, npr. isto je i sa svjećicom ili rez. kotačem. Što točno i gdje da kupim???
Doomsday
žao mi je da je tako... evo, ja sam upravo stigao iz vana... a vozio sam jednu djevojčicu dobrih 1o km na svom cvaji 50. i bilo mi napeto i ugodno, kad se djavolica pripila uz mene. e sad, da je vlastita žena...
ili punica
no pitam se jesi li sjedio na er5. nije li i on mali??? možda će se Tvoja žena bolje osjećat na vespi nego na njemu?
ja s mojom imam iskustva, ali samo sa skuterima. Najviše joj se svidjela vožnja na X8, dok joj nexus nije bio toliko udoban... i nji sam vozio na svom malom peugeotu. za po gradu neudobno i polako, ali za silu ide!