mogu i hoću... imat ću ju u ponedjeljak!!!
nasao sam mišje sivu, odjavljenu px 200 iz 87. s oko 35k km u slavonskom brodu za 3000 kuna. lik mi je poslao sliku i ja sam danas, ne budi lijen, potegnuo tih 2x200 km da ju vidim. Skuter optički izgleda savršeno za svoje godine, vidi se da je održavan i pažen... ima nove gume, dobro standardno sjedalo i mali original piaggio kofer. Puno bolje izgleda od svih onih koje sam proučavao u ZG. jedino treba staavit onu gumenu oblogu na polugi za paljenje i pričvrstit jednu pantu prednjeg pretinca. Navodno nije dugo palio, od ljeta, a zapalio je danas od petog pokušaja.... potom tek malo zagrijan dva puta od prvog. I čovjek djeluje pošteno...
Dogovorio sam se da u ponedjeljak dođem busom u brod. on će ju registrirati o mojem trošku i potom napravimo ugovor pa se vozim na njoj u zg. prognoza je dobra...
sve skupa me ne bi smjelo doći više od 4000 kn (danas sam putovao gratis). Vespa se po svemu čini jako ok za dvadesetgodišnjakinju, jedino mi se učinilo da na auspuh ide dosta ulja, kad ju je malo lik provozao... je li to isto ok??? Volio bih brz odgovor. No, kako bilo, odlučio sam ju uzeti! Mislim da se čekanje i traženje isplatilo. Niti s jednom drugom koje sam vidio ne bih bio odmah potpuno zadovoljan. Ova se čini, sjedi i vozi!
Re, kad joj se dolaziš diviti, da te malo pofuram po Zagrebu???