Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
provjeri promjer kanala s6 prirubnice? znam da je netko vratio serijsku prirubnicu jer je ta uza...
ma nemoras nista preradivat auspuh..stavi dihtung samo i drzat ce bez brige..drzalo je beri,pralasu,glibi i meni pa mora onda i tebi..2 komada due+ , tpr, metrakit, polini evo2 i nitko nije imao problema neces ni ti onda
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
nebi bilo loše kad bi stavio kakav komad gume tu di je cdi i bobina, čisto da se ne prenose vibracije na njega
Citat: mhr-team - 08 Veljača, 2013, 09:12:18nebi bilo loše kad bi stavio kakav komad gume tu di je cdi i bobina, čisto da se ne prenose vibracije na njega stavljene svuda gume, ne čitaš pažljivo.. Neće ništa više biti od uređaja za sada...Preko ovog multimetra imam temperaturu, obrtaje i ništa mi drugo za sad ne treba...brzinu ćemo meriti, ionako mi nije bitno da ide 130 kmh ne bi li se negde ubio...bitno da on meni skoči do 100tke brzo...
Ma da, ovaj multimetar je izvrstan za obrtaje...pokazuje u 10 obrtaja...tipa 10.460 rpm..Jedina mana mi je što ne može u isto vreme da pokazuje i obrtaje i temperaturu već moraš da se opredeliš za jedno i to gledaš!!Ne dolazi sa priključkom senzorom za temperaturu, to tek treba posebno da kupim...Ovaj Stage6 multimetar sam još davno kupovao, dok sam se još na Jetforceu ganjao, a platio sam ga oko 70eur..