U zadnje vreme sam radio baš dosta...dobijam kritike da sam zapeo ko konj tako da ću sada malo usporiti...Kad vratim vreme unazad, krenuo sam s radovima pre mesec dana i uspeo sam da rastavim motor do zadnjeg šrafa, sredim blokove i ofarbam ih, isto tako i felne, ram i ostalu gvožđuriju, i sad sam krenuo u ponovno sklapanje...znači na pola puta sam reklo bi se, iako ovo sklapanje sad ide brže!!
Neću postavljati slike ofarbanog rama, vila, bočne nogare, ručkica kočnica itd itd...videće se to na nekim ostalim slikama...
Po uputstvu za Sr-ku u T račvu u gornji venac ide 21 kuglica a u donji venac 25 kuglica...Fabričke kuglice su tačno 4,70mm a pošto nisam našao te uzeo sam od 5,00mm...i staju bez problema, čak šta više popunjavaju lepše prostor u vencu...
Išao sam ovom metodom, ram naopačke i prvo sam napakovao kuglice u donji venac, ubacio T račvu i okrenuo ram tako da T račva bude pritisnuta kako kuglice ne bi poispadale i onda lagano završio gornji venac i pritegao matice!
Prenos sam sklopio i sipao 110cm3 ulja, sve funkcioniše kao podmazano s obzirom na moju izmišljotinu sa poklopcem prenosa..Čekam još OR variomat i ventilvar kao i kvačilo i zvono i onda je sve tu..