Kao prvo hvala svima!! Pratim to vec mesec dana i dosta sam se raspitivao, tako da sam sve proverio i sa sigurnoscu sam uzeo gainer!!! I ja sam pre mislio i pricao, ajde bezi ta sranja, samo priodno, vo no!! Onda sam shvatio da to nije nista vestacki! Sve je na bazi surutke!
Dobro vpucko kaze, mogu ja da jedem meso, jaja, ribu i tako tu proteinsku hranu, al npr ne mogu da pojedem 400g toga u jednom obroku, jednostavno nema gde da mi stane!! Zato gainer uzmem izmedju obroka i posle treninga (ili pre spavanja) i miran sam! A jedem svakako 5, 6 puta dnevno i samo proteinsku hranu!
Napravio sam plan i program kako cu da vezbam, jedem i pijem gainer! Teretanu imam kod kuce! dO sad su to bili samo sklekovi, trbusnjaci, zgibovi i tako te kucne vezbice, i pomalo se vidi razlika ali tako nista ne dobijam na kilazi, vec samo definiciji! Ovako me ovo podstice da jedem sto vise i isto tako vezbam!!
Dalje od ovoga ne idem, KAKAV CRNI KREATIN, sranje, necu da pumpam vodu u misice da napravim od sebe balon, a onda kad prestanem da uzimam to, puff, balon se probusio, ne ne, nikad to!! Kad se nabaci masa, uzecu glutamin da sprecim razgradnu misica i to je to!!