Dečki moji kako ga serete vi koji velite da vam nije lijep novi Aerox, sami sebi nečete priznati da ne postoji ljepši skuter na svijetu(50ccm)...al ajd
Ovo je prebolesno savršen skuter, da mi se nije tak ljepo vozit na VXR-u odmah bi ga prodal i pak kupil Aeroxa novog...
Skine se zadnji nosać tablice, dene se Yasuni spulja, neki bijesni alu kit i brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
Dizajnerima iz Yamahe, zbilja su majstori, jednostavno je i prije bil savršen skuter uz par mana, sad su to maknuli dali su mu malo oštriji izgled sa oštrijim rubovima kak se sad nosi i to je to...neš mijenjat cijelu koncepciju kad je nenadjebiva
Aerox rulz!! Sad samo ćemak prve tunere da vidim kaj budu napravili od njega
Ako stvarno to mislis debelo si ili zaljubljen ili zatupljen
Samo cu rec aprilia sr50r,pogledajte samo stop na sta lici,lifan style
Aj i ti Miki znaš kolko i Sanader o poštenju...
Otvori si aprilia temu pa mi ju tam spominji...tu je glavna riječ kao i uvjek Aerox!
Neko je spominjal padanje, j#bote frend je sa svoje Aeroxice 2x pijan frknul u grabu i klizal po cesti, i osim kaj se volan okrenul za par stupnjeva i mase ogrebotina ništa, ali ama baš ništa nije puklo, ja sam pal i također osim ogrebotina nije niš puklo, a mislil sam da sam ga skršil totalno...no za kvalitetu svi znamo da je na Aeroxu na najvišoj razini tak da ni ne moram više nabrajat...
Samo sam čekal da bace taj novi model koji nema mane u izgledu i da riješe sic pa da nemate već po čemu kakati
A šta ćeš...