Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ne znam je li to sto se ne mogu navici na njega ili je fakat ruzan Jedino sto mi se svidja na ovom novom jeste sic za vozaca i suvozaca, tank ispod sica i ona cukica gore izgleda zanimljivo... Ostalo sve je katastrofa, jos gledam nema bremba vise
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
Ja stvarno ne znam kako se nekome ne moze sviđat ovaj skuter... Ja cim budem imao para,uzet cu ga bez razmisljanja. Zato sto je masina ista ostala,nema brembov kocioni sistem,ali to su Japanci,pa tko zna kakva su klijesta stavili,sig neka dobra... pa nisu to kinezi pravili covjece...btw. runner,nrg...sve su to odlicni motori,i ja ih imam...ali kad vidim ovog aeroxa,stvarno nemam rijeci
nisi znao dosta toga... to je francuski skuter... sada i potpuno, ko nekad sf2 a valjda je dobar... nadam se da novi rox nije na razini sf-a
Citat: Maurini-Tuning - 02 Listopad, 2012, 18:43:31Ja stvarno ne znam kako se nekome ne moze sviđat ovaj skuter... Ja cim budem imao para,uzet cu ga bez razmisljanja. Zato sto je masina ista ostala,nema brembov kocioni sistem,ali to su Japanci,pa tko zna kakva su klijesta stavili,sig neka dobra... pa nisu to kinezi pravili covjece...btw. runner,nrg...sve su to odlicni motori,i ja ih imam...ali kad vidim ovog aeroxa,stvarno nemam rijeci Yamahini skuteri od 50-250,300 kubika ne dolaze iz japana već se proizvode u europi(marka MBK).Komponente su svakako jeftinije kao i kod konkurencije, nema talijanskih kočnica, karburatori su Gurtner...Osnovni problem Aeroxa je uvijek bio u podnici jer noge za vozače iznad180 cm, stoje previsoko isto kao i na Speedfight modelima.
Svjetla po meni rade ruglo cijelog skutera... Ovaj dio oko sica ne izgleda loše. Ali prednja i stražnja strana su katastrofa...
Dečki moji kako ga serete vi koji velite da vam nije lijep novi Aerox, sami sebi nečete priznati da ne postoji ljepši skuter na svijetu(50ccm)...al ajd Ovo je prebolesno savršen skuter, da mi se nije tak ljepo vozit na VXR-u odmah bi ga prodal i pak kupil Aeroxa novog... Skine se zadnji nosać tablice, dene se Yasuni spulja, neki bijesni alu kit i brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. Dizajnerima iz Yamahe, zbilja su majstori, jednostavno je i prije bil savršen skuter uz par mana, sad su to maknuli dali su mu malo oštriji izgled sa oštrijim rubovima kak se sad nosi i to je to...neš mijenjat cijelu koncepciju kad je nenadjebiva Aerox rulz!! Sad samo ćemak prve tunere da vidim kaj budu napravili od njega