Evo mene nakon nekog vremena
Runneru sam narucio nove dihtunge zato sto mi je onaj donji dihtung ispod cilindra malo puknuo pa najvjerojatnije je da tu vuce fals zrak... Nabavio sam i par biax nastavaka pa kad bude montaza dihtunga (a brzo ce bit,za tjedan dana otprilike
) ispuh cu malo prosiriti kako bi motor zivnuo malo na nizim okretajima.
Dosta toga se radilo,a dosta toga je u planu...
Kad bude montaza dihtunga,ocistit ce se komplet masina... Cistit cu blok izvanka i unutra malo i deklo.
Inace je prijenos odlican sto se tice stanja,jedino je remen malo potrosen,ali moze jos...
Kuplung i zvono su odlicni,variomat je od novijeg runnera,unutra nove MF rolice 4.8gr.
Moram ocistit i karburator zato sto je neizmjerno prljav
Kad to ocistim,stavljam onaj lijepi zadnji kratki blatobran da mi se sve to sto manje prlja...
-Sto se stylinga tice mislim jos i felge odradit,ponovno bi bile crne,samo bih polirao rubove.
Bocna prednja lijeva plastika bi bila crna (desna je bijela),Bocnu zadnju desnu plastiku sam skratio zato sto mi je ispod (kod nogu najvise) sve popucalo i ne isplati se to raditi... Ovako sam dobio neki novi look
Ostalo mi je jos staviti prednju lijevu plastiku,zadnju bocnu lijevu i lijevi bubreg + onaj blatobran...
Sto se setupa tice nema puno izmjena,jedino cilindar malo:-LeoVince ZX
cilindar turpijan (ispuh)
MF rolice 4.8gr
variomat serijski
weber 12
evo jedne slike,losa je,samo da vidite o cemu se radi