Jako dobar izbor, u startu imaš sve, pinlock protiv magljenja, wind protektor pod bradom za zimu, perivu unutrašnjost...
Ova kaciga se može modificirat u open face, skinut ovaj dio ispred brade, a i glavni vizir... Nekome se možda to sviđa, meni je to minus jer smanjuje integritet školjke, šta prilikom pada može i ne mora značit, a uopće neću spominjat kako open face kaciga za mene i nije kaciga, ili integralna ili nikakva, i usrid lita, i usrid zime...
Sad, kaciga je OK, ima veliki vizir i veliko vidno polje, ali kako san reka, meni su te kerefeke sa skidanjem štitnika brade minus a ne plus... Za istu lovu možeš dobit N85 classic
http://www.bim-bike.hr/hr/nolan-kacige/nolan-kacige-1/integralne-kacige/n85/nolan-n85-classic-n-com-kaciga/Meni bi bila draža jer me open face mogućnosti uopće ne privlače, sve ostalo je više-manje isto...
Još ti je bitno da ih isprobaš, možda ti N71 sjedne na glavu super, a N85 ne, i obrnuto... Na puno mista san pisa koliko je bitno da ti kalup odgovara, to je stvar broj 1 kod odabira modela kacige...
Izmjeri si opseg glave oko čela sa krojačkim metrom, to će ti pomoć odredit pravi broj za tebe jer obično kacige uz broj navode i opseg u centimetrima... Kad nađeš svoj broj, onda ćeš znat možeš li nosit neku kacigu ili ne... Ja sam, dok nisam znao, nosio jedan IXS model broj XXL jer manji mi nije moga na glavu, ali moj broj je po opsegu glave L, i kasnije sam kupio drugi IXS model broj L koji mi super paše...
Obavezno znači probat kacigu kad odrediš svoj pravi broj, i obratit pažnju na par osnovnih stvari, da ne steže di je spužva tanka znači na čelu, tjemenu i potiljku, da malo pritiska di je spužva debela, znači na obrazima, tu će se formirat prema glavi, da nije prelako navuć je na glavu, novu kacigu uvik mora bit malo 'problem' navuć dok se ne formira... Da nema previše prostora isprid brade, ali da se opet može uvuć prst između brade i kacige...
Ako uzmeš N71 ili N85 vjerujem da nećeš pogriješit, pod uvjetom da ti kalup odgovara, što moraš OBAVEZNO sam provjerit, i ne boj se probavat 10-15 i više minuti dok ne budeš zadovoljan... Za neku srednju klasu, skutere i slično, mislim da Nolan daje najviše za novac... Ima i boljih, naravno, ali i lošijih za istu lovu... Svejedno, Nolan ima moju preporuku...