Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Brzo pitanje. Registrovao sam jučer karticu na PayPal i sad mi treba kod sa izvoda računa iz banke. Odem danas u banku i uzmem izvod i nema ništa od njih, zadnja transakcija je moja uplata od 27.09. Jel se to čeka par dana ili?
Ne paypalu nego na tekući račun. Na izvodu je zadnja transakcija 27.09 a ja sam registrovao karticu 30.09. odnosno jučer.Ovo mi treba ali toga nema na izvodu:
Zasto na Aliexpressu ne prihvaca broj kartice kad hocu platit nesto i narucit? Kartica je master, pise da ide master a stalno izbaci da je kartica ne vazeca...a vazeca je naravno.Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Citat: Dino-X race - 01 Listopad, 2016, 15:50:38Zasto na Aliexpressu ne prihvaca broj kartice kad hocu platit nesto i narucit? Kartica je master, pise da ide master a stalno izbaci da je kartica ne vazeca...a vazeca je naravno.Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalkako nije kreditna nego od tekuceg onda nema sanse da ti prode kupovina..from my Leagoo M5 on TT
Da od tekuceg je, pas m....
Citat: Dino-X race - 01 Listopad, 2016, 18:09:57Da od tekuceg je, pas m....onda nije master nego maestro !
Citat: Shokre. - 03 Listopad, 2016, 12:56:19Citat: Dino-X race - 01 Listopad, 2016, 18:09:57Da od tekuceg je, pas m....onda nije master nego maestro !Pise master na njoj...Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Išao danas do banke, uzeo izvod računa i još uvijek nema transakcije sa kodom ne razumijem.
Citat: aragonY - 03 Listopad, 2016, 12:33:31Išao danas do banke, uzeo izvod računa i još uvijek nema transakcije sa kodom ne razumijem.ne razumim koji kod ti treba, ako ti treba kod za potvrdit na paypal karticu to neće bit na izvodu