sve to sto mislite narucivati preko e-bay mozete naruciti preko "monika posredovanje" na faceu. Tako da nema tog zezanja s racunim i pay palom.
samo na face upisite monika posredovanje i proucite. naknada im je 5 kn. oni provjere dostupnost proizvoda koji im posaljete i ako je na raspolaganju poslat ce vam podatke za uplatu. odete u banku kod koje imaju racun jer tako nemate provizije i uplatite s podatcima koje ste dobili na mail i sve vam dodje na adresu. (ako je netko ovo vec pisao sorry)
ovak ti prije dode i 5 kn ustedis
a kako oni definiraju 5kn - osobno sam se počeo bavit takvim sistemom, ali je nemoguće uzet "samo 5kn" na neki proizvod zbog razlike u tečaju koja varira od banke do banke i do globalnog tržišta, bla bla bla....
znači ako neki proizvod košta 30$
danas taj tečaj varira od 161,54kn do 168,54kn u rba što bi značilo oni će ti reći da to košta najmanje 175-180kn + njihovih 5kn što te u konačnici košta i 20ak više od onoga koliko inače košta
nadalje, da li isporučuje račun kao dokaz uplate putem paypal-a ili nekog drugog servisa online plaćanja....
nebi bilo kruha od 5kn, vjeruj mi
je i ak ti ne stigne nekaj k**ra* ce ti monika vjerovat da nije stiglo, i ostanes i bez para i bez te stvari
istina.... i još uzimimo u obzir da kupuješ neki skuplji proizvod koji može podleć carini/porezu i kako ćeš dokazat da si to ti kupio bez računa
a novi zakon koji je već stari kaže "bez računa se ne računa"
nadalje
- Monika-posredovanje.hr kao tvrtka vam nudi dodatnu sigurnost online kupovine
- Ovo je prva 100% sigurna online kupovina ovoga tipa
- Monika-posredovanje.hr je otvorena iz razloga što fizičke osobe nisu 100% zaštićene kupnjom preko svjetskih internet trgovina.
- Ovdje smo da vam moguće probleme sa dostavom, proizvodima, dobavljačima, carinama rješavamo na siguran način što znači da napokon ne postoji mogućnost da ostanete bez naručenog proizvoda iz inozemstva ili svoga novca.
evo ovdje sami kažu, mi smo firma, možemo naručivat što god želimo, kad stigne k nama mi šaljemo vama a sve je to uračunato u cijenu i još smo mi u plusu
ili sistem nemamo ništa za ponudit iz kine i inih država iznad 160kn zbog toga što bi ste nas mogli tužit za krađu novca
gledam malo te njihove proizvode i sve se nađe ne 5kn jeftinije već i ajme jeftinije
micro usb kabl 9,50kn + njihovih 5 što u komačnici uzađe 10kn više nego kad kupuješ sam.....