Zanima me imali je tko sa foruma?
Ja je kupio prije tri tjedna za 600kn i nije mi žao ni kune.
Za one koji neznaju tip igre je ubojstva, pljačke, krađa automobila, kurve, droga itd. današnji život amera
da napišem par hintova
Najbolja igra svih vremena koja je do sada napravljena barem se tako priča i samo radi te igre je sony dao proizvesti milijun konzola PS3 više i tu X360 puši od sony. Dečkima iz rockstar-a skidam kapu što se tiče igre...
Evo malo o igri.... glavni junak je lik iz Srbije Niko Belic i on odlazi u Ameriku k svojemu rođaku Romanu potragom za bolji život i da pronađe jednog lika koji ih je izdao u ratu na našim prostorima...
Ja sam prošao do sad 50% posto igre...
Najviše mi se dojmilo u igri kako Niko govori ove rečenice pandurima u toku igre i to po našim jezikom; pi*** ti ma****, seronje, ti si idiot itd.
evo i neke novosti u odnosu na prošle nastavke...
Kad se autom zaletite velikom brzinom onda kroz prednji vjetrobran izletite van, ili kad motorom padnete ne stanete za dva metra nego vam tijelo leti neko vrijeme dok se ne zaustavi na obližnjem autu
Na autima imate dugo i kratko svijetlo, na naplatnim kučicama morate platiti cestarinu, možete se voziti taksijem da vas vozi vozač a ne vi itd.
Imate i svoj mobitel iz kojeg zovete svoje šefove a kasnije čak dobite mobitel sa kamerom
grafika je isto puno bolja ( voda je gotovo realna današnjoj slici) da napomenem igra je za PS3 tak da neznam kad izlazi za PC...
i da ne zaboravim kad sjednete na motocikl Niko si obavezno stavlja kacigu
Evo Nike
Igra podržava online tak da se možemo streljati svaki iz svoje fotelje