Kak znas da nemam?
Inače nemam,al moj post je bil s nekom drugom namjerom napisan,al vidim da nisi skuzil...
neznam dal imas il nemas....niti je to u pitanju.....post gore post dole, sada smo razglabljali kvalitetu i dizajn Piaggia X10..... nekom je lijep nekom je ruzan.....o tome nema puno filozofiranja.....kod kvalitete se pojavljuje tema za razglabanje.....i osobno mislim da moras nesto probati, kako bis mogao o kvaliteti govoriti....a ne ono što "čujemo" pa dalje tupimo kako je to tako a da nismo se u to uvijerili....
kao što sam rekao meni je dizajn X10 lijep, nekom nije..... ali ja znam kakvi su talijani fušari, jer radim sa njima.... i vjeruj mi, X10 nije kvalitetan, posebice plastike na njemu.....imam ga, vozim ga i govorim ti iz prve ruke..... ali to ne znači da su neki drugi kvalitetniji....jer nisu.....iako masno naplačuju te skutere.....jer 8000 eura nije malo dati za jedan skuter....
...nemoraš se ljutiti, ili šta ja znam šta.....ali za nešto suditi barem opipaj, probaj.....al eto, ni nakon toga nije rečeno da će naša mišljenja o tome biti ista....
....bio loše kvalitete ili dobre, ja i dalje vozim piaggio
)