pozz skuteraši....ovako, kymco definitivno ne spada u klasu "udobnosti"... neznam šta je za vas "duga" relacija, al eto ja na skuteru sam radio i do 650 km dnevno i o udobnosti vam mogu mnogo pričati od. pisati....
Svaka čast ja preko 400km dnevno nisam nikad radio
ali bitno je napomenuti da se radi o đirevima lokalnim cestama pa se to oduži na sate i sate vožnje (0km autoceste), pa me zanima dali je tih 650km koje spominješ autocesta ili ?
Ja sam vlasnik beverlija 250 ie i to je prvi maxi skuter u mojim rukama, a družimo se od 9 mjeseca prošle godine.
Također svaki slobodni trenutak provodim na njemu što po hr, slo, bih itd.
U godinu dana sam napravio na njemu ~20000km
, nešto sam, a dosta sa suvozačicom (cura).
Kaj se tiće rada motora motor je super minimalne vibracije i to samo na leru dok se stoji na semaforu, u vožnji ništa, zaštita od vjetra zadovoljavajuča (imam veliki vizir).
Ovisno o raspoloženju guzice ja i cura najčešće stanemo nakon 70-100km pa malo protegnemo noge, mada sam znao i preko 200km u komadu radit.
Uglavnom 200km se da izdržat bez nekih većih zamora, a nakon toga guzica lagano utrne i poželim često da sic bude udobniji.
S obzirom da po autocesti ne vozim sve preko 300km postaje zamorno, a nije da nisam naviknut na vožnju.
Kao što je kolega napisao ne znam kaj drugima znači duga relacija,ali po meni sve preko 250km u jednom danu je duga relacija.
Da napomenem da sam skuterom ove godine u punoj spremi (krcat kofer i ispod sica, i torba među nogama) bio 2 na moru sa suvozačicom.
Fale mi bočni koferi za takva putovanja i ako bude para nabavit ću ih i ugraditi samo neka bev i dalje "šuti i radi"
Bolje za sad probao nisam od tih skutera tako da bi i beva stavio u klasu skutera sa kojim se može otputovat bilo kam