1. nisan se jos sa tim suocia tako da necu kom
2. fali ti sajba iza krune, znaci ventilvar>sajba>kruna>sajba>matica.. ostalo je u redu
3. koji je to kevlar, gledaj ako ti se potrosi vise od 1-1,5mm onda mijenjaj
4. centralni bi ja prominia, vjerojatno je i on izgubia svojstvo, stavi drugi serijski i bog... kvacilo se cini u redu.. a role bi treba probat malo teze
5. neka si posmigrla malo, nece skodit... start je vjerojatno sugav radi loseg centralnog, mozda i rola prelaganih.. samo da ti nisu ruke bile pune ulja kad si stavlja remen, ako su ti bile malo cađave i prasnjave nema veze
Nadan se da san pomoga bar malo
2. pa matica je sa šajbom jel zbilja treba još ta šajba ?
znaš li možda koje debljine /dužine trebaju biti koje šajbe i bolcna? uzmi o ubzir da je multivar i kevlar malosijev
3. malosijev kevlar, kaže igor da je novi 21,6 a navodno remen ima 5000km
valjda još nema potrebe za zamjenom, iako se meni čini da mu fali skoro 1mm, ako je stvarno 21,6 novi
4. znači ti bi zamjenio ovaj kratki bijeli sa serijskim bijelim?
gdje nabavim serijski bjeli? (nema novi za uzet)
jel mi pomaže išta ovaj (to je dugački bijeli?)
5. start se pokvarija nakon što sam dirao po prijenosu, nisam ništa promjenio osim šta sam otšarafio sve, i zašarafio (jedino novi ventilvar)
a i prije je nekako trzao kumplug sad više ne (valjda jer sam pošmirglao pakne i zvono) al koda proklizava sad i slabije ide, ne znam jesam li ga zamastio ili ne
i šta bi ti na kraju stavio
uzmi u obzir da je:
Serijski 180
Serijski spuh
Malossi glava
Multivar
Delta
Kevlar
Koji centralni? Imam na raspolaganju ovaj kratki i ovaj dugi ako je dugi, serijski nemam otkud
Koje rolice? 20x17 idu?
Želim da mi je start što niže al i da je dobro ubrzanje sa normalnom krajnjom
i daj mi molim te reci ako znaš te vrijednosti za šajbice i bolcnu, koje duljine/debljine trebaju bit, možda i to neš jebe
2. nisan siguran jel obavezna, al ovih par spova sta san otvara svaki je ima, pa bi je ja stavia za svaki slucaj da se nesto ne razleti..
sajba izmedu bolcne i ventilvara ti ide 1mm, sta ti je deblja sajba to je bolji start, jer remen stoji na bolcni na startu, al ak je predebela neces moc ventilvar stegnit
btw, jesi ono produziva sajbu iza variomata, ona sta dode izmedu kalote i zupcanika ulje/vodene ? Ako ti triba izmirit debljinu bolcne i sajbe iza varia skinen sutra na svome pa ti javin
3. ostavi onda taj kevlar, moze to jos odvozit, nije gotov
4. kratki bijeli je premekan za taj setup. sa dugim bijelim imas najbolji sus, ali 'krade' krajnju, nebitno.. stavi dugi bijeli, iman ga ja i skut je puno startinji ali ostaje u visim okretajima
5. remen ti moze proklizavat ako ti je palo ulja po njemu ili po remenicama, u sta sumnjan.. kad budes rastavlja, dobro ga obrisi krpon, njega i remenice
sa rolicama nemas sta trazit ispod 13g, probaj sa 13,5... dugi bijeli trazi malo teze role... da 20x17 su u multivaru
znaci, centralni dugi bijeli, ako ti se ne svidi kako radi sa njim poslat cu ti ja serijski centralni, ionak mi netreba
Koliko si odvozia otkad si sastavia prijenos ?