Pozz!!
Imam NRGa Power. Prošo 1400km. Stavio sam gore Giannelli REKORD auspuh. Jako sam zadovoljan zvukom, izgledom i koliko su se performanse poboljsale!
Imam i Malossi Red Sponge. Rolice u 4.5g giannelli koje sam dobio uz spuh. Skuter se vrti na 9300 okretaja. Na ravnom povuce bez problema 93 po satu.
Planiram jos kroz neko vrijeme stavit neki variomat... Multivar 2000 ili Polini Hi-Speed.
E sad... zanima me par stvari ako bi se odlucio na neki kit.
Neki base... Polini Sport ili Malossi Sport.
Na prvom mjestu mi je trajnost mašine, znaci da sto duze vozi bez ikakvih problema. Pa me zanima dali ako stavim kit, oce li onda krenut problemi... jer sam cuo od dosta ljudi o tim kitovima... stavis i onda krecu problemi, ali sam i od dosta ljudi cuo da dobro slozen base kit ne traje nista manje od serijale. Pa vise nisam ni sam pametan :/
Treba li uz neki base kit promijenit jos sta? Radilicu ili tako sta... moze li serijska radilica izdrzat base bez problema... da se nebi razletila ili tako nesto? Karb je 17,5 dellorto, dizna 64. Mehanicar u servisu mi je reko da neki base kit nemoze naskodit mašini ako se dobro slozi i to sve...
Pa dajte vi neke savjete, iskustva...
Znaci onda bi na skuteru bili:
Gainnelli Rekord, Malossi Red Sponge i recimo si Polini Hi-Speed i Polini Sport 70. Oce li to vozit dugo bez problema, naravno uz normalnu, pristojnu voznju, redovno servisiranje, odrzavanje, razradu novog kita i to sve...!?
I koliko bi bila potrosnja takvog setupa!? Sad mi pije 5l, znaci serijala s Rekordom, karb 17,5, dizna 64. Je to ok potrosnja!?
Skut mi je pod garancijom jos 4 godine tako da cisto sumnjam da bi mi mehanicar reko da neki base ne škodi mašini, jer ako se nesto krene raspadat ili krenu bilokakvi problemi, skut je pod garancijom tako da su onda svi popravci o njihovom trošku...