Općenito > Maxiskuteri
People vs. X-max vs. Scarabeo vs. Beverly vs. X-evo vs. Vespa vs. svi
anabellas:
--- Citat: Marv - 22 Ožujak, 2014, 08:09:57 ---E opet ja. :D
No ovog puta sa malo strukturiranijim pitanjem...
Naime, od prošlog javljanja sam kupio i skoro godinu dnaa vozio yamahu x-max koju sam jucer prodao. :o
I sad mi opet treba skuter.
I ovako, gledajuc oglasnik, nasao sam jedan kymco gt 300 s jako par tisuca km za 25 k kuna i to mi se cini super kupnjom. srce mi pak vuce skoro nova vespa gts 300 koja kosta 27.
Medjutim, mogu opet uzet x-maxa od poznanika za vrlo pristojnu lovu (17 k kn za 2008). Skuter je ok i to nemam razloga sumnjati i uz to je redovito servisiran, ima nove gume, roline, pakne... medjutim, ima 35 k kilometara.
I to je pitanje, koliko ti agregati traju? Je li mi to puno ili je jos ok? Jer, rado bih ja uzeo kymca ili vespu, ali ako mogu potrosit 7-10 k kn manje, rado bih i usparao. :toothy12:
--- Kraj citata ---
nije 35 k puno za takav motor :icon_thumright:
steeef:
nije puno ako je agregat redovito odrzavan..ali ovisi kolko km radis godisnje,zbog odrzavanja tj veceg servisa koi bude uslijedil za 10 15 tkm (pri amo o faznom lancu itd)
ako ti je ro prihvatljiv skuter i cijena,onda uzmi opet xmaxa.kymcovi 300 agregati su pouzdani i snazni..
a vespa ehhhh :icon_biggrin: posto mi je tiha patnja,bicu subjektivan,hehe..
uglavnom skuter je odlican u svamom pogledu..agregat provjeren,nisko teziste motora malih proporcija okretan i zivahan..po usporednim testovima medju piaggio grupacijom sa 300cc agregatima,najbolje performanse ima zbog svoje tezine i dimenzija u usporedbi s ostalima koi su maksi skuteri sa istim agregatom..o dizajnu se nema kaj puno pricat,sam pogled nju izvlaci osmijeh na lice,retro look na moderniji nacin,skuter sa karizmom i sarmom (jos ak je bijela,toe to).
da sam u tvojoj trilemi,nebi razmisljal puno hehe..
ostalo je na tebi,srerno s kupovinom
Marv:
ma da, ista stvar...
Srce vuce u smjeru vespe, ostaci bajkerskog duha prema kymcovim velikim kotacima i snazi, a nivcanik prema x-maxu. :D
iskreno, pribojavam se malo tih 12" kotaca. Rijeka nine bas tokyo pa da su sve ceste savrsene, a nemam direktnih iskustava.
I jos jedno pitanje, kaze mi frend da je cuo da je crofutura u financijskim dubiozama i da mu ne kolega s posla dva mjeseca cekao neki komad za bet&win. Je li cuo tko sto o tome?
steeef:
nemas straha zbig 12 cola kotaca..stare vspe imaju 10 cola pa se voze vec preko 60 godina po svakakvim cestama :P
stari runneri imaju isto 12 cola pa to i nije neka mana...ionak nebudes s vespom trke vozil i strugal koljenom po zavojima ;)
Infernus:
za x-maxa ti bude jeftinija registracija, a i općenito mi se čini "najkompletniji" skuter među ostalim navedenima. :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju