Općenito > Maxiskuteri

People vs. X-max vs. Scarabeo vs. Beverly vs. X-evo vs. Vespa vs. svi

(1/20) > >>

Marv:
Ima li netko da je vozio sve ili barem dva od navedenih modela pa da može donijeti neki usporedni zaključak?

Čuje li se što o seljenju nove Piaggove tristopedesetice u Scarabea?

Je li People po karakteristikama motora (stvarnima, a ne na papiru) bliži Piaggovoj tristotki ili tristopedesetici?

:toothy9: :toothy9:

JogFromYamaha:
uzmi piaggio bar ima djelova ko u prici i servisi su vecinom dobri i mogu sve u par dana dobavit
za kymco je support mreza u hr tak tak
iako kymco je solidan brand al jebiga trziste je kakvo je
ja sam 200cc vozio 50 i 125 i servisirao i vozio
i kvarova nema a posjeduju ih ljudi koji rade 12000km na godinu po kisi i suncu
jedini minus je da su by default prednje vile punjene s premalo ulja i premekane su sto se za 10kn rjesi
naravno da kymco izgleda ko neki pekinezer i plastike su tak tak al nije los

daRio:
Kymco nisam vozio niti me njihovi proizvodi  zanimaju,Scarabeo 300 sam imao 14 mjeseci a Beverly 350 sam vozio u više navrata kao test vozilo.
Bev 350 je za Scarabro let na mjesec ali razlika od 8000 mi je detalj koji me je odbio od kupnje a bio sam jako zagrizao. Uzeo sam na kraju nešto drugo.Ponavljam,Kymco nisam vozio ali svi znaju da ga je teško prodati i nije tražen kao rabljeni.

steeef:
takodjer bi uzel nest iz piaggio grupacije zbog provjerene kvalitete i servisne mreze i dostupnosti dijelova..al zbog rege bi uzel 250 umjesto 300 cc jer razlika je neznatna.
ali 350 je druga stvar,nova masina nova tehnologija s brdom momenta i snage..
razvoj kosta ko i proizvodnja tak da nije cudo da je skuplja od 300 cc..
kroz neko vrijeme sigurno budu i ostali modeli piaggio grupacije dobili ovu masinicu,bar oni naj prodavaniji modeli.

Marv:
Možda bi bilo najbolje za sada nastavit vozit ovo što imam i čekat. Naime, beverly mi se ne sviđa i zapravo mi se nikad nije sviđao kao model. Jednostavno mi je ružniji od konkurenata, a kako je to individualna stvar, tu nema pomoći. Yamaha x-max mi je pak dosta lijepa, ali bih jako volio da ima koju ks više jer ni ja ni cura nismo baš japanskih gabarita. Scarabeo nam se vizualno jako sviđa i da ga rade s ovim novim 350 kubičnim strojem, to bi bila dobitna kombinacija. Možda čak i da ga još rade sa starim master 400 motorom. Ne znam kakav je pak s motorom od 500 kubika, ali skuteri te veličine već pomalo postaju opasni jer nisu motori, a gaze njihovim brzinama. No svakako mi ni to nije alternativa za odbacivanje, ako je model dobar (što nisam baš uspio provjerit jer ne znam kad je zadnji put tehnički mijenjan i jesu li testovi koje sam naokolo čitao za ovaj model koji se još uvijek prodaje). Kymco Gt mi se poprilično sviđa, a i snagom je negdje na pola puta između Piaggia 300 i 350. Uz to, od dosta ljudi sam čuo da je sjajan stroj. No nije Scarabeo...

Obzirom na poznato Piaggovo kloniranje tehničkih rješenja unutar grupe, vjerojatno je samo pitanje trenutka kad će motor od 350 dobit razne Aprilie, Gilere, a možda i Vespe pa se vraćam na mudrost prve rečenice. :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju