Općenito > Maxiskuteri

People vs. X-max vs. Scarabeo vs. Beverly vs. X-evo vs. Vespa vs. svi

<< < (14/20) > >>

steeef:
skuteri su od piaggio hrvatske a ne od ami tradea..btw da si ih bar oprali nego su ih poslali ko da se vozil s njima offroad po blatu..jucerbsu stigli kod nas..

p.s. kaj se tice probe skutera na nekom parkingu il par krugova po karting stazi,dojam nemre bit potpun jer se naravno ni ne priviknes na skuter..
mp3 je specifican skuter na koi se treba naviknut,vozit se po gradu i u uvjetima za koje je namijenjen a ne po stazi..vozil sam 250 model kak sam rekel vec preko 1000 km bilo gradska bilo medjugradska voznja i dojam je odlican..da,bez problema se poklapa u zavoju da skoro usima struzes a ne koljenom,s obzirom na kilazu agregat to odlicno gura,krajnja brzina po celeru mu je bila oko 130 (tocnije 128) po ravnom i to postize bez nekog zamora i natezanja,istu brzinu postize i sa putnikom..
uostalom to ni nije rejsing klasa skutera..ko da kupis x10 i zamaras se kolka mu je krajnja brzina i slicne gluposti.

Maestral:
Meni je MP3 totalni promasaj od skutera. Dvije najvece prednosti skutera su provlacenje kroz guzvu i parkiranje gdje pozelis. MP3 niti se moze provlaciti jer je siri, niti ga mozes parkirati na plocniku uz zgradu, opet zato sto je presirok.

A to da je puno stabilniji u zavoju je vise marketinski trik nego nesto zbog cega bi se taj skuter trebao kupiti jer ciljana skupina kupaca nikada ne tjera skutere do tih granica da bi ih 3. kotac spasio pada.

eladio:

--- Citat: steeef - 16 Svibanj, 2013, 11:05:59 ---..
mp3 je specifican skuter na koi se treba naviknut,vozit se po gradu i u uvjetima za koje je namijenjen a ne po stazi..vozil sam 250 model kak sam rekel vec preko 1000 km bilo gradska bilo medjugradska voznja i dojam je odlican..

--- Kraj citata ---

nekima taj kotac viska ocito psiholoski smeta..
jer u voznji se ne osjeti taj kotac kao mana, vec kao prednost, a mana je u biti veca tezina..

Marv:
Meni taj mp3 ne bi nikad bio opcija jer me ideja da vozim trokotaca psiholoski smeta. Osjecao bih se kao nekakav cinovnik koji se prevacio iz auta zbog guzvi, ali se boji motora.  :toothy3:

No, bar sto se mene tice, dilema je rijesena kupnjom x-maxa. Za godinu-dvije cu mozda opet kupit motor, a obo koze nastavit vozit zena. Za jednu osobu u gradskim uvjetima mi je dovoljno jak.

Marv:
E opet ja. :D
No ovog puta sa malo strukturiranijim pitanjem...
Naime, od prošlog javljanja sam kupio i skoro godinu dnaa vozio yamahu x-max koju sam jucer prodao.  :o
I sad mi opet treba skuter.

I ovako, gledajuc oglasnik, nasao sam jedan kymco gt 300 s par tisuca km za 25 k kuna i to mi se cini super kupnjom. srce mi pak vuce skoro nova vespa gts 300 koja kosta 27.
Medjutim, mogu opet uzet x-maxa od poznanika za vrlo pristojnu lovu (17 k kn za  2008). Skuter je ok i to nemam razloga sumnjati i uz to je redovito servisiran, ima nove gume, roline, pakne... medjutim, ima 35 k kilometara.

I to je pitanje, koliko ti agregati traju? Je li mi to puno ili je jos ok? Jer, rado bih ja uzeo kymca ili vespu, ali ako mogu potrosit 7-10 k kn manje, rado bih i usparao.  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju