Općenito > Maxiskuteri

People vs. X-max vs. Scarabeo vs. Beverly vs. X-evo vs. Vespa vs. svi

<< < (20/20)

steeef:

--- Citat: zrakoplovac - 03 Travanj, 2014, 20:58:10 ---
--- Citat: Maestral - 03 Travanj, 2014, 19:47:18 ---
--- Citat: Etore - 02 Travanj, 2014, 19:54:19 ---Za ne vjerovat je koliko vespa 300 super dobro ubrzava, naspram beva 350. Ne kužim u čemu je fora, jel u manjim kotačima ili u težini, ali vespica čupa, vuče, idddde, juri... ili je taj bev 350 bio zreli za servis, ali ipak i dalje mi nije jasno.. ??? ???

--- Kraj citata ---

Od 0 do 100 bi Beverly pojeo vespu za dorucak a to kaj ti mislis da je Vespa brza je zato kaj je Vespa niza, ima manje kotace i neudobnija pa je takav osjecaj na njoj.

--- Kraj citata ---
i ja mislim isto, makar nisam probal tu vespu  :)

--- Kraj citata ---

to je bil subjektivan osjećaj kak je i sam marv objasnil  ::)
isključivo se radi o istoj klasi i istom agregatu i onome kaj sam pisal ranije..350 piaggio mašine su neka druga priča..
a u istoj klasi (bilo sa 250 ili 300cc agregatima) vespa jede doručak dok beverly tek dolazi na njega ;)

@ marv,garaža je podforum di se predstavljaju naši dvokotačni ljubimci..otvoriš temu,bacaš sličice,pišeš dojmove i vo no

http://forum.mojskuter.com/index.php/board,57.0.html

zrakoplovac:
podrazumijeva se da bi vespa trebala u klasi 300 bit najbrža, ali tu je spomenut baš bev 350 protiv te vespe, a ne 300 il sam ja krivo skužil  :dontknow:

steeef:
bas je kljucno ovo 'protiv'  :icon_biggrin:
rekel je da mu se ucinilo dok je sjel s motora na bev 350 i sa slabijeg skutera na vespu..nisu se odmjerili usporedno nit je ta proba bila isti dan..
tak da je to bil subjektivan dojam,ucinilo mu se ;)

zrakoplovac:

--- Citat: steeef - 03 Travanj, 2014, 22:10:25 ---bas je kljucno ovo 'protiv'  :icon_biggrin:
rekel je da mu se ucinilo dok je sjel s motora na bev 350 i sa slabijeg skutera na vespu..nisu se odmjerili usporedno nit je ta proba bila isti dan..
tak da je to bil subjektivan dojam,ucinilo mu se ;)

--- Kraj citata ---
sad vidim haha, nisam to pročital ovo prije  :icon_thumright:
da bar hoće tu 350 mašinu na vespu stavit, to bi zlo bilo  :laughing7:

Etore:

--- Citat: Maestral - 03 Travanj, 2014, 19:47:18 ---
--- Citat: Etore - 02 Travanj, 2014, 19:54:19 ---Za ne vjerovat je koliko vespa 300 super dobro ubrzava, naspram beva 350. Ne kužim u čemu je fora, jel u manjim kotačima ili u težini, ali vespica čupa, vuče, idddde, juri... ili je taj bev 350 bio zreli za servis, ali ipak i dalje mi nije jasno.. ??? ???

--- Kraj citata ---

Od 0 do 100 bi Beverly pojeo vespu za dorucak a to kaj ti mislis da je Vespa brza je zato kaj je Vespa niza, ima manje kotace i neudobnija pa je takav osjecaj na njoj.

--- Kraj citata ---
Ispričavam se, nisam dobro sročio post. Znači, došao sam sa svojim skutom 300ie koji ima 16 cola kotače sjeo se na Vespu 300ie i ugodno sam se iznenadio: znate onaj filing kad sjedneš na skut i naglo daš gas "do daske" e pa tih prvih 100- 200 m ubrzanje je više nego odlično, pojela bi me za doručak, moja zamjerka joj je jedino neudobnost, no to je sve subjektvno. Beverly 350 je sjajan motor možda sam malo pretjerao u predhodnom postu, no kao što je i šteef rekao "sve je to subjektivno" :) ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju