Općenito > Maxiskuteri
People vs. X-max vs. Scarabeo vs. Beverly vs. X-evo vs. Vespa vs. svi
veruda:
nažalost vozio sam ga, po green garden karting stazi, nisam imao hrabrosti naginjati se do ušiju ali mi stvarno nije ulio povjerenje.
mislim da je najveći problem težina od +200 kg, i da onda sve ostale skuteraške komponente djeluju slabašno, pa čak i kočnice. pritom mislim na samu snagu i doziranje a ne držanje pravca u kočenju, ponavljam testirano na stazi sa odličnim gripom do sada se definitivno bev 350 pokazao kao najbolji komplet. najsmireniji je, jako lijepo ubrzava iz zavoja, jako rano se može odvrnuti i puno puno manje je nervozan od aprilije 850.
p.s.
nažalost nikad nisam svoga isprobao u istim uvjetima tako da nedostaje taj komentar
eladio:
moj komentar je nakon sto sam ga imao na testu malo drugaciji..
skuter je toliko stabilan i siguran od naprijed da u biti imas problem, previse ga ganjas i onda laganini zadnji kraj bjezi :zubo:
ta tezina se osjeti na slabijem 250ccm agregatu..
ali kocnice su jako dobre, pogotovo prednji kraj
:dontknow:
veruda:
evo ti teme za happening, mogli bi nam ovi iz piaggia dofurati nešto konjice za probu :toothy9:
Etore:
Pa jesu,,,, dali su nam skoro sve novije modele 15. 5. na velesajmu u ZG. VESPE, APRILIE, DUCATI, PIAGGIO i DERBI. Vrlo korisno iskustvo... Svaka čast dečkima iz Ami-trade i Moto-Mondo.
Drugo leto i ti pridi storit đir...Veruda
--- Citat: veruda - 15 Svibanj, 2013, 21:07:04 ---evo ti teme za happening, mogli bi nam ovi iz piaggia dofurati nešto konjice za probu :toothy9:
--- Kraj citata ---
Tomi_ZG:
Znači moglo se isprobat sve?
Sad tek vidim da su bila vozila iz ami-tradea,da sam znal došel bi provozat jednog njihovog i spalit barem gumu da naplatim stare dugove
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju