Općenito > Maxiskuteri
People vs. X-max vs. Scarabeo vs. Beverly vs. X-evo vs. Vespa vs. svi
Etore:
--- Citat: steeef - 14 Svibanj, 2013, 11:44:10 ---ta 3 kotaca nisu iz fore,niti bi neko kompliciral tolko si zivot iz fore..vozil sam i mp3 250 cim je izasel,imali ga u piaggiu u kc pa sam ga uzel par puta i ja vikend i napravil preko 1000 km s njim i skuter je odlicno vozan i udoban..odlicno drzi cestu kaj i je poanta ta 3 kotaca..vozil sam i yourban 300 koi je vise sportskiji naspram mp3 250..meni se predobro vozit na tom skuteru.
--- Kraj citata ---
ma da taj skut. je super i drzi cestu ko zaljepljen, i jako je udoban, tu si u pravu, i ne troši ništ više od skut. u klasi,,,ali mislim da taj skut. nije baš ok za grad tj. za Zgb. U špici bi zaglavio skupa sa autima. To mu je po mom jedina mana, samo to što je pre širok (za po gradu) inače za čistu peticu je..
eladio:
etore, iznenadio bis se kako je MP3 vozan po gradu..
mrvicu je tezi i kao takav tromiji i ajmo reci sporiji..
ali jednako je agilan, puno bolje koci , daleko je sigurniji,
a o prednostima po kisi i slicno da ne govorimo :redface:
jedino je (pre)skup :toothy3:
Etore:
--- Citat: eladio - 14 Svibanj, 2013, 22:31:19 ---etore, iznenadio bis se kako je MP3 vozan po gradu..
mrvicu je tezi i kao takav tromiji i ajmo reci sporiji..
ali jednako je agilan, puno bolje koci , daleko je sigurniji,
a o prednostima po kisi i slicno da ne govorimo :redface:
jedino je (pre)skup :toothy3:
--- Kraj citata ---
Pa da vjerujem ti, ja ga nisam imao prilike voziti po gradu, a to za kišu sigurno stoji. No mislo sam reči da se je sa njim sigurno puno teže provlačiti između automobila u koloni, ali kao što kažem,,,ne znam nisam ga vozio po gradu. Vjerujem vam na riječ... :notworthy:
veruda:
ja sam naivac mislio da je ovo forum o skuterima :angry7: a on meni o mp3 glazbi :icon_biggrin:
ako ćemo tako uspoređivati onda auto puno bolje koči od skutera, a svakako je bolji po kiši!!!
a sada ozbiljno, što se mene tiče mislim da tricikl u takvoj postavci donosi više mana motcikla nego prednosti skutera.
na ime malo sigurnosti gubimo strašno puno praktičnosti (pobogu pa moram ručnu potezati kada parkiram) cijenu niti spominjati, a donosi mrvičak bolje držanje i kočenje.
pobogu ljudi ako vam loše koči kupite nešto sa 3 diska ko ja, mijenjaš gume svaku sezonu pa će i držati...
eladio:
--- Citat: veruda - 15 Svibanj, 2013, 13:45:24 ---ja sam naivac mislio da je ovo forum o skuterima :angry7: a on meni o mp3 glazbi :icon_biggrin:
ako ćemo tako uspoređivati onda auto puno bolje koči od skutera, a svakako je bolji po kiši!!!
a sada ozbiljno, što se mene tiče mislim da tricikl u takvoj postavci donosi više mana motcikla nego prednosti skutera.
na ime malo sigurnosti gubimo strašno puno praktičnosti (pobogu pa moram ručnu potezati kada parkiram) cijenu niti spominjati, a donosi mrvičak bolje držanje i kočenje.
pobogu ljudi ako vam loše koči kupite nešto sa 3 diska ko ja, mijenjaš gume svaku sezonu pa će i držati...
--- Kraj citata ---
ali moram te pitati, da li si ga vozio?
to sto on ima dva kotaca, ti dok vozis i dalje vozis kao da su dva..
to je itekako skuter i usporedba s autom i nema bas smisla vjeruj mi..
ali da je skup, skup je :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju