Općenito > Maxiskuteri
People vs. X-max vs. Scarabeo vs. Beverly vs. X-evo vs. Vespa vs. svi
Etore:
Šalu na stranu, i ja sam čuo da people300 ide ko zvjer, ima pun ku... više konja od mog isto 300. A i Homer ti dobro kaže sve preko 130 za scooter je previše, a i šta će ti više...? Ja sa svojim iz Zgb. do Labina za 3.5 sata, a vozim se oko 110 sa jednim stajanjem. Mislim da si dobro pogledaš omjer uloženog i dobivenog. Za sada jedino ti Bev. 350 nudi sve to. Ali tebi se ne sviđa Bev. a ond ništa, pričekaj,, sigurno će i te mašine stavljati u neki od Aprilia ili Gilera modela. A da je novi Bev. skup to je živa istina. Sretno ti sa novim scooter-om.
steeef:
bez ikakvog razmišljanja,mašina 350cc :hello:
Maestral:
--- Citat: Etore - 10 Svibanj, 2013, 20:24:47 ---Šalu na stranu, i ja sam čuo da people300 ide ko zvjer, ima pun ku... više konja od mog isto 300. A i Homer ti dobro kaže sve preko 130 za scooter je previše, a i šta će ti više...? Ja sa svojim iz Zgb. do Labina za 3.5 sata, a vozim se oko 110 sa jednim stajanjem. Mislim da si dobro pogledaš omjer uloženog i dobivenog. Za sada jedino ti Bev. 350 nudi sve to. Ali tebi se ne sviđa Bev. a ond ništa, pričekaj,, sigurno će i te mašine stavljati u neki od Aprilia ili Gilera modela. A da je novi Bev. skup to je živa istina. Sretno ti sa novim scooter-om.
--- Kraj citata ---
Novi Bev 350 uopce nije skup, pogotovo na Bozicnoj akciji koja se ponavlja svake godine i koju se isplati pricekati. To je apsolutni best buy u klasi.
Naravno, izgled je stvar ukusa i nije za raspravu.
Etore:
--- Citat: Maestral - 13 Svibanj, 2013, 15:52:33 ---
--- Citat: Etore - 10 Svibanj, 2013, 20:24:47 ---Šalu na stranu, i ja sam čuo da people300 ide ko zvjer, ima pun ku... više konja od mog isto 300. A i Homer ti dobro kaže sve preko 130 za scooter je previše, a i šta će ti više...? Ja sa svojim iz Zgb. do Labina za 3.5 sata, a vozim se oko 110 sa jednim stajanjem. Mislim da si dobro pogledaš omjer uloženog i dobivenog. Za sada jedino ti Bev. 350 nudi sve to. Ali tebi se ne sviđa Bev. a ond ništa, pričekaj,, sigurno će i te mašine stavljati u neki od Aprilia ili Gilera modela. A da je novi Bev. skup to je živa istina. Sretno ti sa novim scooter-om.
--- Kraj citata ---
Novi Bev 350 uopce nije skup, pogotovo na Bozicnoj akciji koja se ponavlja svake godine i koju se isplati pricekati. To je apsolutni best buy u klasi.
Naravno, izgled je stvar ukusa i nije za raspravu.
--- Kraj citata ---
Imaš ti pravo, i ja sam uvijek za novi 350,,,nema se šta reći, i lijep je a ideeeee. Probao sam ga na test vožnji 2012. u španskom na karting stazi. I njega i MP-3 250IE čini mi se...Svaka mi čast ali fakat ne kužim čemu mu služe 3 kotača,,,jedino iz fore...Ulavnom da ne duljim novi Bev' 350 ,e to se zove mašina...... :hello:
steeef:
ta 3 kotaca nisu iz fore,niti bi neko kompliciral tolko si zivot iz fore..vozil sam i mp3 250 cim je izasel,imali ga u piaggiu u kc pa sam ga uzel par puta i ja vikend i napravil preko 1000 km s njim i skuter je odlicno vozan i udoban..odlicno drzi cestu kaj i je poanta ta 3 kotaca..vozil sam i yourban 300 koi je vise sportskiji naspram mp3 250..meni se predobro vozit na tom skuteru.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju