Općenito > Maxiskuteri

People vs. X-max vs. Scarabeo vs. Beverly vs. X-evo vs. Vespa vs. svi

<< < (4/20) > >>

eladio:

--- Citat: Marv - 08 Svibanj, 2012, 11:09:16 ---@Eladio i Homer - za našu težinu, riječke uvjete i dosadašnje navike na 2 kotača, svakako bi 400 ili 500 kubika bilo ok. Ono čega se uvijek pribojavam kod takvih skutera je: prevazilazi li njihova snaga njihova dinamička ograničenja (po čemu je naširoko bila poznata extremna Gilera GP800)? Odnosno, jesu li tristotke ipak vrh onoga u što bi se skuteri trebali pačat.  :dontknow: Ako taj Scarabeo 500 nije "opasniji" od verzije 300, onda je to možda nekakvo optimalno rješenje. Ako ne, manji Scarabeo ili People 300 se čine najbliži onome što želimo. Bev mi se ne sviđa, ali ima tu novu i jaku mašinu i zato sam ga dodao u naslov. 

--- Kraj citata ---

znam na sta ciljas.. na naseg frenda koji je imao avanturu na bev500 .. a sa yamahama nikad nista  :toothy11:
je, navedeni skuter je prelagan od naprijed.. omjer tezine je losiji , nego na manjem bevu..

to ne znaci da je neispravan, ali meni se to ni malo ne svidja  :confused5:

PS
taj problem nemas na mp3ci , to je lud skuter pa ako netko nesto slicno prodaje  :laughing7: :toothy3:

vanjossi:
novi beverly 350 ide stvarno predobro u usporedbi sa scarabeom 300, iako moj dojam dok sam vozio scarabea je također bio odličan, udoaban je dosta a i jeftiniji od beverlya, kmyca  nisam vozio i sumnjam da ide kao beverly 350

a mp3 oduševio me je lakoćom kojom se vozi, jedino malo buni što se moraju zaglaviti kotači inače super skuter

eladio:
sumnjao je i efz , pa kad je na Belici sa full malossi SRkom 150 i s onim kucelj replica spuhom i super duper postelanim svim i svacim,
..pa kad je na dragu bio rame uz rame s menom na orange peoplu 300  :laughing7:

http://mojskuter.com/doc/scooterhappening/DRAG.pdf

vanjossi:
a dobro sr-ku uspoređivat sa 300, a priznaj da si svoju porciju janjetine dao Nenadu prije trke  :toothy12:

eladio:
mos mislit  :icon_biggrin:

PS
salu na stranu, probaj people300 pa ces vidjet kako ide  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju