Općenito > Maxiskuteri
People vs. X-max vs. Scarabeo vs. Beverly vs. X-evo vs. Vespa vs. svi
Marv:
--- Citat: eladio - 08 Svibanj, 2012, 23:29:40 ---znam na sta ciljas.. na naseg frenda koji je imao avanturu na bev500 .. a sa yamahama nikad nista :toothy11:
je, navedeni skuter je prelagan od naprijed.. omjer tezine je losiji , nego na manjem bevu..
to ne znaci da je neispravan, ali meni se to ni malo ne svidja :confused5:
PS
taj problem nemas na mp3ci , to je lud skuter pa ako netko nesto slicno prodaje :laughing7: :toothy3:
--- Kraj citata ---
Zapravo, sad tek nemam pojma o čemu pričaš. :dontknow: :toothy12:
Mada da, čuo sam puno o superiornosti Yamahinih skutera. Vjerojatno bi vrijedilo i x-max ic probat, a to nisam siguran da se može u Ri. Scarabea i Beva 350 se može sigurno, a za Kymca sam skoro siguran jer se obično moglo, a sad ih još nisam zvao jer ne stižem na Krk.
MP3, ako slučajno niste primijetili, ima 3 kotača! :evil5: Meni vozilo s tri kotača može doć u obzir ili kao motor s prikolicom (poput recimo mitskih Urala) ili kao CanAm Spyder. :glasses9: :binkybaby:
daRio:
--- Citat: Marv - 09 Svibanj, 2012, 06:25:13 ---
Mada da, čuo sam puno o superiornosti Yamahinih skutera. Vjerojatno bi vrijedilo i x-max ic probat, a to nisam siguran da se može u Ri. Scarabea i Beva 350 se može sigurno, a za Kymca sam skoro siguran jer se obično moglo, a sad ih još nisam zvao jer ne stižem na Krk.
--- Kraj citata ---
I taj sam skuter imao,posebno mi je bio drag ali to nije za tebe. Taj agregat od 250 ccm ima lošije perfomanse od starog Beva 250 ili Nexusa 250 tako da će ti biti preslab.
Inače skuter je super za voziti,uglađen je,troši ispod 3 litre jedino svakih 3000 km moraš mjenjati ulje a to iritira a i košta.Usprkos svemu napisanom jako mi se dopao i prirastao srcu jer je miran i uglađen sa dobrom ciklistikom i meni dobrim izgledom.
eladio:
--- Citat: Marv - 09 Svibanj, 2012, 06:25:13 ---Zapravo, sad tek nemam pojma o čemu pričaš. :dontknow: :toothy12:
MP3, ako slučajno niste primijetili, ima 3 kotača! :evil5: Meni vozilo s tri kotača može doć u obzir ili kao motor s prikolicom (poput recimo mitskih Urala) ili kao CanAm Spyder. :glasses9: :binkybaby:
--- Kraj citata ---
uskoro bi trebao dobiti Xenter , ako bude sve kako treba evo mene u Ri, pa probaj bar nesto :redface:
Marv:
Lijep model; rado bih se provozao iako mi nije u željenim kotama. :D
Zapravo je šteta da Yamaha nastupa dosta konzervativno i da ne nepravi neki upgrade x-max i x-city modela po špranci talijana. Jer, majesty je super, ali druga klasa, a x-max košta kao solidan auto...
Marv:
Bio sam danas u lokalnom Piaggio dućanu. Nažalost, trenutno su bez Scarabea 300 jer je neki dan prodan, a novi još nije stigao. Pa sam pogledao Beverly 300 i 350. Uglavnom, vraćam se na svoj stari zaključak: ne sviđa mi se taj skuter. Ne znam sasvim jasno zašto, ali fakat mi ne sjeda. Neću ga ni ić probat.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju