Općenito > Propisi

Oduzete tablice,postupak??

<< < (3/6) > >>

Josip-zg:

--- Citat: marijoNRG - 04 Svibanj, 2012, 18:21:27 ---ja sam iso na tehnicki, on postambiljo, i onda odjavit..a i kolko se sjecam, kaj mi je ovaj frajer reko na tehnickom da se tak i mora..

da, dobit ces nove papire, posto idu nove tablice!

a i nisam siguran oces moc regat ponovo ak ne platis kaznu prije ;)

--- Kraj citata ---

Aha,onda sljedeci tjedan idem na tehnicki i da vidimo,jel ja sam prvo htio na policiju da vidim da nebi bilo kakvih problema oko stare tablice i kazne,onda cu napravit tak ka si reko prvo na tehnicki onda na policiju

3alfa3:

--- Citat: Josip-zg - 04 Svibanj, 2012, 18:14:29 ---znaci onda dobivam nove papire isto tako(pormetnu i knjizicu vozila)

--- Kraj citata ---

da

Josip-zg:
Evo za sve one kojima se to dogodi da znaju šta mogu napravit,da ih ne zbune dijelatnice MUP-a ko mene.Ovo sam slao mail i dobio odgovor i bolje mi objasnili nego u postaji,ovim smo i riješili moju dilemu  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Od:
Pitanja MUP 

Poštovani,

Ukoliko oduzete registarske pločice nisu poništene, ili ukoliko vlasnik uz zahtjev za registraciju vozila podnese zahtjev da mu se umjesto poništenih ponovno izdaju registarske pločice s istim oznakama, ne trebaju se izdavati nova prometna dozvola, odnosno knjižica vozila, osim ako ne postoji drugi razlog za promjenu, a što će utvrditi nadležna PU/PP.

S poštovanjem,
Odjel za odnose s javnošću

Znaći ako vam se to dogodi i poništene vam tablice za želite iste takve da vam se naprave ,možete predati zahtijev plačate 50% na cijenu tablice i čekate 3 tjedna,i papiri vam ostaju isti,ako i vlasnik ostaje naravno,tako da nemorate ponovno plačat prometnu i knjižicu vozila.Može i za auto isto tako samo je onda skuplje,ali isto na cijenu tablica 50% se plaća izrada.To je mene odma zanimalo ali nisu mi to znale reć  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:  al neka opraštam im...Nadam se da će nekom ovo pomoć  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

darac_os:
pa i nije neka velika cifra za novu prometnu i dozvolu mene je izaslo 186 kn nova prometna i knizica kad sam reg motor..

EDIT: a ovako bezveze cekas 3 tjedna itd itd itd..  :toothy9:

Josip-zg:

--- Citat: darac_os - 16 Svibanj, 2012, 18:44:55 ---pa i nije neka velika cifra za novu prometnu i dozvolu mene je izaslo 186 kn nova prometna i knizica kad sam reg motor..

EDIT: a ovako bezveze cekas 3 tjedna itd itd itd..  :toothy9:

--- Kraj citata ---

pa sad sve ovisi kolko ko ima vremena i mozda neko zeli bas tu koju ima,a u danasnje vrijeme je i 80 kuna puno ;)
tak da dodatne filzofije tipa "bzvz cekas 3 tjedna" su nepotrebne,ja sam samo pojasnio ako ce nekom trebat da zna postupak za ubuduce,sad oce se nekom dat cekat il ne nebitno,bitno je da se zna da postoji i ta mogunost  ;)))  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
 ovo tvoje 186 kn,ovo da cekas istu 100 kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju