Općenito > Propisi

Oduzete tablice,postupak??

(1/6) > >>

Josip-zg:
Pozdrav,imam pitanje pa me zanima dal ima ko kakva iskustva
Prica ide ovak  ;D ;D ;D

Prosle godine u 10 mjesecu(2011 godina) me zaustavila policija i oduzela tablice zbog isteka registracije za više od mjesec dana(točnije istekla je 2009 godine)i ja sam odlučio ponovno registrirat motor pa me zanima koja je procedura za daljnje,jel ja sad trebam odjavljivat motor i ponovno prijavit pa registrirat ili šta(vlasnik ostaje isti),jel ja još uvijek imam prometnu i knjižicu vozila,danas sam bio na policiji i žena koja je radila na šalteru mi nije znala ništa odgovrit pozvala je neku drugu i ona mi nije niš konkretno rekla,nije mi ni odgovrila šta je s mojim tablicama,jel su poništene il šta,a bio sam u žurbi pa nisam baš imo vremena,al idem opet u pondeljak da mi malo bolje objasne,al reko da probam i vas pitat,možda ko ima iskustva pa bolje pojasni???  :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Hvala

ivanm:
poništene su 100% jer se poništavaju nakon 10 dana..
a kakve su to mrtve službenice u policiji koje ne znaju kako registrirati skuter :omfg:

maki 225:
Prvo češ morati platit kaznu tako je i meni tu sestrićna sa sr50r i skuter otad stoji u garaži a neče da ga proda a ni kaznu nije platila :'(

Josip-zg:

--- Citat: ivanm - 04 Svibanj, 2012, 17:52:38 ---poništene su 100% jer se poništavaju nakon 10 dana..
a kakve su to mrtve službenice u policiji koje ne znaju kako registrirati skuter :omfg:

--- Kraj citata ---

Jedno sta su one meni rekle da moram kupit neki biljeg za 20 kuna registraciski list i odjavu,i mislio sam da su ponistene al sam htio da mi oni to kažu,i jos neke tamo i samo me zbunile,jel mi nisu ništa konkretno rekle

--- Citat: maki 225 - 04 Svibanj, 2012, 17:52:44 ---Prvo češ morati platit kaznu tako je i meni tu sestrićna sa sr50r i skuter otad stoji u garaži a neče da ga proda a ni kaznu nije platila :'(

--- Kraj citata ---

jel to sigurno tako,jel skuter ne glasi na mene a kazna glasi i kaznu neću tako skoro platit,a kaznu nisu ništa spominjale

ivanm:
odjavit ga mora vlasnik na kojeg glasi a isto tako i platiti kaznu ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju