Općenito > Propisi
Oduzete tablice,postupak??
Josip-zg:
--- Citat: darac_os - 16 Svibanj, 2012, 23:46:57 ---To sto ti tvrdis po meni nikako ne stoji prvi i osnovni razlog taj sto ta tablica ima svoju ulogu u prometu, a ako je tako ko sto ti kazes onda tablica potpuno gubi svoju svrhu.. no dobro ako kazes da je tako ok, iako ja nikad nisam cuo za ovako nesto.. razumio bi da eventualno MUP dozvoljava na recimo automobilu da se vozi jednom tablicom jer je druga izgubljena pokidana... ali bez obje i da imas potvrdu neznam nisam jos cuo.. ili skuter bez tablice ista stvar.. po cemu ce te itko identificirati u prometu da bilo sta napravis?
--- Kraj citata ---
vidi sta ti decko kaze
"ali kad izgubis tablicu ili je ostetis, prodje dosta dana pa ti zato izadju u susret
"MUP izdaje potvrdu s kojom se vozi u tom periodu"
onda vjervatno postoji to,al to samo privremeno,i reko ti je da ti izadu u susret,mozda zato sto se to rijetko dogada :) :) :)
3alfa3:
Meni to nikad nije trebalo, ali znam par ljudi koji su ili izgubili ili unistili tablicu i uredno su u MUPu dobili potvrdu koju pokazu na cesti drotu ako ih zaustavi.
Josip-zg:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Svibanj, 2012, 00:28:41 ---Meni to nikad nije trebalo, ali znam par ljudi koji su ili izgubili ili unistili tablicu i uredno su u MUPu dobili potvrdu koju pokazu na cesti drotu ako ih zaustavi.
--- Kraj citata ---
nekak mi je to i logicno,meni se to desilo al sam odlucio na odjavu,isto tako nisu mi rekle da se moze dobit ta potvrda,mislio sam da moram cekat 3 tjedna,i kaj da im covjek kaze....one su pametne u toj postaji ko i kolege na terenu... :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju