Općenito > Propisi
Oduzete tablice,postupak??
Josip-zg:
--- Citat: ivanm - 04 Svibanj, 2012, 17:58:50 ---odjavit ga mora vlasnik na kojeg glasi a isto tako i platiti kaznu ;D
--- Kraj citata ---
kazna plaćam ja već mi je urućena
EDIT:i znaći da bi se motor dalje registriro na istog vlasnika mora se odjavit ????
marijoNRG:
ja sam imo takvu situaciju prije 3 god... tada su se tablice drzale 3 mjeseca i ako se ne dode po njih u roku 3 mj se uniste..nezz jel i sada toliki period...onaj papir koji si dobio od murjaka kada ti je uzo tablice moras donjet sa sobom na tehnicki da ti ovaj na tehnickom lupi neki zig preko njega i s tim ides na murju i tamo moras odjavit stare tablice...i to ti je to...kad odjavis stare, ponovo prijavis nove table..za kaznu moli boga da ne platis..ja je nisam, nisu mi ju ni spomenuli, mada sam doso nakon godinu dana nakon kaj su mi tablice uzete sa motora...tako da..ovisi do onog kaj radi u murji...
3alfa3:
--- Citat: Josip-zg - 04 Svibanj, 2012, 18:00:50 ---i znaći da bi se motor dalje registriro na istog vlasnika mora se odjavit ????
--- Kraj citata ---
Naravno, jer ove tablice su unistene i trebas nove
Josip-zg:
--- Citat: marijoNRG - 04 Svibanj, 2012, 18:07:19 ---ja sam imo takvu situaciju prije 3 god... tada su se tablice drzale 3 mjeseca i ako se ne dode po njih u roku 3 mj se uniste..nezz jel i sada toliki period...onaj papir koji si dobio od murjaka kada ti je uzo tablice moras donjet sa sobom na tehnicki da ti ovaj na tehnickom lupi neki zig preko njega i s tim ides na murju i tamo moras odjavit stare tablice...i to ti je to...kad odjavis stare, ponovo prijavis nove table..za kaznu moli boga da ne platis..ja je nisam, nisu mi ju ni spomenuli, mada sam doso nakon godinu dana nakon kaj su mi tablice uzete sa motora...tako da..ovisi do onog kaj radi u murji...
--- Kraj citata ---
Kaznu cu platit ali ne tak skoro,znaci jel prvo odjavim motor pa na registraciju,ili prvo s onim papirom na tahnicki i onda radim odjavu???
zbunilo me to šta mi ove u policiji nisu nista rekle sta bi mi bilo od pomoći
--- Citat: 3alfa3 - 04 Svibanj, 2012, 18:10:03 ---Naravno, jer ove tablice su unistene i trebas nove
--- Kraj citata ---
znaci onda dobivam nove papire isto tako(pormetnu i knjizicu vozila)
marijoNRG:
--- Citat: Josip-zg - 04 Svibanj, 2012, 18:14:29 ---Kaznu cu platit ali ne tak skoro,znaci jel prvo odjavim motor pa na registraciju,ili prvo s onim papirom na tahnicki i onda radim odjavu???
zbunilo me to šta mi ove u policiji nisu nista rekle sta bi mi bilo od pomoći
znaci onda dobivam nove papire isto tako(pormetnu i knjizicu vozila)
--- Kraj citata ---
ja sam iso na tehnicki, on postambiljo, i onda odjavit..a i kolko se sjecam, kaj mi je ovaj frajer reko na tehnickom da se tak i mora..
da, dobit ces nove papire, posto idu nove tablice!
a i nisam siguran oces moc regat ponovo ak ne platis kaznu prije ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju