Općenito > Propisi

Oduzete tablice,postupak??

<< < (4/6) > >>

darac_os:

--- Citat: Josip-zg - 16 Svibanj, 2012, 21:47:27 ---pa sad sve ovisi kolko ko ima vremena i mozda neko zeli bas tu koju ima,a u danasnje vrijeme je i 80 kuna puno ;)
tak da dodatne filzofije tipa "bzvz cekas 3 tjedna" su nepotrebne,ja sam samo pojasnio ako ce nekom trebat da zna postupak za ubuduce,sad oce se nekom dat cekat il ne nebitno,bitno je da se zna da postoji i ta mogunost  ;)))  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
 ovo tvoje 186 kn,ovo da cekas istu 100 kn

--- Kraj citata ---

da znam, ja samo kazem da ova solucija nije preskupa(da nebi ljudi mislili da to kosta tko zna koliko) i da je brža, nista drugo! a onda ko kak voli nek izvoli.. :)

Josip-zg:

--- Citat: darac_os - 16 Svibanj, 2012, 21:53:53 ---da znam, ja samo kazem da ova solucija nije preskupa(da nebi ljudi mislili da to kosta tko zna koliko) i da je brža, nista drugo! a onda ko kak voli nek izvoli.. :)

--- Kraj citata ---

sad znaju kolko kaj kosta  ;D ;D kome kaj sad pase,nek vidi...hahah

3alfa3:
dodatni bonus je valjda i da se neko vrijeme vozis bez tablice (i to legalno jer imas potvrdu)  :toothy12:

Josip-zg:

--- Citat: 3alfa3 - 16 Svibanj, 2012, 22:11:59 ---dodatni bonus je valjda i da se neko vrijeme vozis bez tablice (i to legalno jer imas potvrdu)  :toothy12:

--- Kraj citata ---

ako je tako,onda ne cekas "bzvz 3 tjedna" :toothy12: :toothy12: :toothy12:

darac_os:
Mozes imat potvrdu i od Sanadera ali bez tablice se vozit ne mozes.. barem ne legalno..  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju