I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Skuter je lijep,zadnji amortizer je ocajan!!!Sve je crno bijelo jedino je to crveno...
izgleda kao oklagija.
Kak ti se ne sviđa amortizer,ti bar voliš šareno Ni meni se ne sviđa,al doći će i on na red,ili bijeli ili crni.http://2.bp.blogspot.com/-sd_ur85gMWc/TmN68dCj1mI/AAAAAAAAACk/mtFyqluDaFU/s1600/oklagija.jpg
Baš klin luk, inače mi se ne sviđa, ali tvojoj super stoji Nabavi buzzeti bočnu
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
e da,sad sam tek detaljnije setup pročital...ti nisu preteške 6,1 role sa sc-om?
e kolko litri ima rezervar goriva od novog runnera?
7,5l...jucer sam vozio 35km bez ijedne crtice i napunio 7,38l mislim...
bez crtica se uredno vozin haha
mislim da vx i vxr novi imaju 1.5 litri veci rezervar odnosno od 50-tke je 7 a od vx 8.5 tomi tebi onda nema velikih osicilacija u okretajima...ja moram ocito pod hitno minjati remen jer meni dosta oscilraju a imam multivar a i cini mi se da kad vec rastavljam deklo da cu staviti bijeli centralni jer bi sa njime kao trebao bolje raditi
nemoguće,rezervar kod novog runnera je 8.7 l tako pise i u katalogu...sad ne znam kako stoji sa rezervom,ali meni kada se ostala 1 crtica,ja sam natočio 7.5l i onda je do vrha bio,po tome ispada da kada vam ostane 1 crtica to je jos 1.2l benge
izgleda prejbno svidaju mi se prednji prozirni zmigavci,a i straznji su predobro morat cu i ja to nabavit