Daj poslikaj taj skuter malo detaljnije, baš me zanima kako izgleda runner koji ima 50 hiljada
Nisam baš neki čovjek od fotografije,al kad ga operem jedan dan nabacim 3-4 slike
Nadam se da se šališ za ovaj kist
Nije zajebancija,al drugačije ne možeš sredit(u kućnoj radinosti) poderotine od asfalta na lakiranoj plastici,usavršio sam metodu,na kraju poliram s vodobrusnim 2000 i uopće se ne kuži da je kist radio,prijelaz normalno postoji,al puno bolje izgleda nego crna poderana plastika koja viri iz bijele boje
Zasto ne pripremis sam plastike i das nekome samo da ih spricom polije,i posli stavis 2 ruke Mequiars cvrstog voska sjajit ce se jos vise a voda ce klizit sa njih ko luda i vosak cuva lak,meni vx nanovo pituran prosle god al stvarno vrhinski pituran i stavljeno 5 ruku cvrstog voska haha sjaji se ko pasja muda,voda bizi nestignen nit krpu uzet kad ga idem brisat nakon pranja a sjaji se nenormalno,neisplati se fusarit ako oces da ispadne dobro.
Mogu ja to sutra nosit profi lakireru da hoću,al ne želim,a da sam pripremam plastike,ne denes
,pa ja ispalim na mozak kad treba šmirglat auspuh,a da idem radit pripremu plastika mogu si odma rezervirat sobu u vrapču,nemam ti ja živaca za to,mehaniku slažem kakvu hoćeš,al ove poslove di treba doza "umjetnosti" ne volim i ne želim radit
Uz to di bi došao da sam nakon svakog pada lakirao plastike,runner je bio 7x na podu,4x u vožnji,1x srušen na parkingu,1x srušen u garaži i 1x se izvrnuo kad mi je noga zapela za bočni nogar