ma dobar je on i uživo (kolko god to runner more bit )
Pazi kaj pričaš da nebi našel srku jedno jutro na klocnama bez kotača
nego daj mi reci,kaj ti se sve dogodilo prilikom izletavanja pretpostavljam ventilvara i vjerojatno variomata?zupci na radilici ili navoj ili oboje?
Imal sam taj problem da mi se odjednom sama od sebe počela otpuštat matica kaj steže variomat.
Tri puta mi se to desilo u vožnji na skoro ful gasu i sva tri puta sam momentalno reagiral i gasil odma skuter,tak da nije bilo nikakvih posljedica po zube,samo bi stal pokraj ceste,skinul deklo dole,stegnul sve nazad i teraj dalje (evo odgovor onima kaj su me pitali zakaj nosim onaj silni alat u gepeku
)
Matica se inače nije otpuštala ko nekima nakon 10-20km nego svakih 800-1000km
E,onda mi je do#izdilo da moram u pol 8 ujutro dok idem na posel šarafit po skuteru ko mulac pokraj ceste,pa sam kupil plavi loctite za navoje i sve propisno očistil i montiral i to je šljakalo dok jedan dan sve nije otišlo u vražju mater.
Loctite je držao neko vrijeme al se matica mrvicu otpustila,taman toliko da sve drži na mjestu,a ventilvar je malo po malo glodal i sebe i radilicu.Napominjem da nikakve ni zvukove ni pad performansi nisam osjetio dok se to dešavalo.
Dok jedan dan nije sve skroz provrtilo i onda sam stal i imal kaj vidit
Ovo je jedina uspomena na taj nemili događaj,ostalo je sve u smeću završilo
http://img834.imageshack.us/img834/6876/img0806tv.jpgInače da napomenem svaki put kad sam šarafil neki skuter,uvijek sam stezal vario na ruku po osjećaju i nikad mi se nije to desilo do sad,a doslovno hiljadu puta sam to radil.