Jeste se raskokodakali,ali neka,znači da objava ima
MOĆ Ko bi sad to sve kvotao,ne bi do Božića bio gotov,pa ću ovak sve po malo nabacat
Kaj se tiče cijene,baš je ispala sportska,da mi se dalo čekat par tjedana mogao sam uzet verziju sa crvenim topom za
850kn(osamsto i pedeset kuna da da) ali mi se taj top uz čekanje ni ne sviđa,a ovaj crni mi je mrak,sve u svemu ja sam zadovoljan,samo nekak mislim da sam ja jedini pacijent koji će stavit R-a na izdušenu mašinu sa preko 62kkm,za generalku ili nove karike neću ni da čujem jer pokazujem
MOĆ Kaj se tiče cijene kod nas,da,za black edition je ona 700kn veća nego sam dao i to ne bi platio ni u ludilu,svi naši trgovci nabijaju bolesne marže svakim danom sve veće i veće za iste stvari koje su već 10 godina na tržištu i onda se čude kaj to ljudi više neće plačat,a ljudi nisu veslo sisali,ako i jesu sišu ga sve manje,jer od kad smo u EU svega se lakše dokopat na svoju ruku,i neka
Kaj se tiče cijene polovnih,po forumski je to standardnih 800-1000kn,da je u perfektnom stanju(ne star 5 godina) po Hrvatskim cijenama bi to onda još moglo i proć,ali pošto za 100-200kn više možeš nabavit isti spuh i to novi... ma neću ni komentirat
Prvo sam i ja mislio uzet Z,ali pošto svemoćni TT koji je obišao cijeli svijet ostaje u šteku reko nek ipak bude R,pa kad mi dojadi dernjava spremim ga do iduće prilike,mada mi je ovo kad dođe sve žao i montirat pošto dolazi kišno vrijeme ali svejedno ga budem barem isprobao,ali za zimu definitivno ostaje TT
Sad je još pitanje kak će to kod mene ić bez kompresije,budem vidio,vj. ću trebat neku minarelli gramažu pošto sam sad na 5.25g u multivaru,ali ak me pamćenje služi,zadnji R na 50ccm sam prije koju godinu vozio na Zrakoplovčevom runneru i još je bio nekaj neuštelan,uglavnom začudio sam se da na istim okretajima za TT-a ide osjetno bolje nego TT,na pravim okretajima ga nisam imao prilike isprobat,samo na 70ccm cilindrima
Ali ak ide Zvonkecov reli još vazdušar sa tvornički začepljenim ispuhom onda bude valjda išla i ova podrtina