A sad zabrij koliko bi koštalo da sam vozio nekaj jače
Npr. Pezu koja ide na moment
Bez zajebancije.
Ovo ne bi ni pisao nego sam u zadnje vrijeme više puta čuo da je 50ka jeftina za imat,kako kome... a meni to smiješno zvuči
Ajde mrale bacit cu ti racunicu da si pjurzetisa u toliko kilometara. Kaj je najbolje imam primjer na svom runneru jer mi je masina tu...
EDIT:
Evo kopirati cu tvoj popis i dodati komentare kako je sa purejetom na 45 000km.
- 1 set karika, promjenio preventivno zbog neiskustva na 21tkm, zazor bio 0.3mm sve ko novo
- 1 zupčanik uljne pumpe
- 3 seta prednjih i zadnjih disk pločica, jbg kad kocim 10m prije semafora
- amortizer, vidis on je bio perfektan, ali sam si stavio duzi zbog apregrejda vilice
- 2 filtera zraka
- 1 oem igličasti, zamjenio ga preventivno kad i karike, totalno nepotrebno
- 1 vodena pumpa, riknula malo prije 45tkm, pocela slinit
- 1 garnitura dihtunga, totslno nepotrebno kad sam karike mijenjao
- 1 centralni feder, bio serijski, ugradio ljubicasti zbog multivara
- 4 mikroremena,
- 3 setova rolica, zatekao oem narandzaste, i od tada samo oem razbusene ne trose se
- 4 setova klizača,
- 4 remena
- 10ak komada svjecica
- 3 seta guma
- ulje u kočnicama 3 puta
- ulje u getribi 4 puta
- 4 litre antifriza
Znaci tu sam kopirao onaj tvoj popis i izbacio hrpu apsolutno suvisnih dijelova. Mogu jos usporedno dodati jos jednog purejeta s 32tkm gdje takodjer nista nije otislo, a termo grupu nisam niti otvarao.
Tako bi ostalo da sam se normalno vozio i htio najnize moguce troskove s 50 kubika. Onda sam nabavio komplet masinu za zanemarivu cifru, jbg kombinacije, uzeo polini kit za 1200kn, polini ventil za 150kn, promjenio sve selene recimo 300kn. Apgrejd vilice za 200kn s celjusti. Rijesio mali vizir za veliki, dugi sic za kratki. Ali me nije odnijelo s tuningom, ovaj polini je najveci izdatak i s njim sam prebio DReva. Stos je u tome da sam se za tuning snasao.
Skuter sam platio 2500kn s prijevozom, rega mi je bila isppd 500kn svaki put brutto sa svim, gorivo i ulje (nek je 2.8l na 100km i ulje 2000km 1l)
Nisam imao pehova niti sa 2 Nrga, znaci nis ne zajebava opcenito na skuteru ili masini, fkt nemam popis sitnica. Stavi multivar, spuhce, novu svijecicu, operi filter zraka, remen, klizace, i gasiraj samo. Na Nrgima je znala crknut prednja zarulja dok nije skarabudzen xenon.
Sad pazi ovo, injektore, pumpe, kompresore, dijelove struje, ecui, bobine, namotaji, dzekovi, kablovi, SVE JE PRVA UGRADNJA!!!
Evo sad cu detaljno napisati glede masine sto mi nikada nije crklo na purejetu 50. Znaci NIKADA kupio novo ili opcenito mijenjao!
- blokovi i dosjedi
- lezaji radilice i radilica
- termo grupa
- usis s lamelicama i prirubnica, gumeno koljeno do airboxa
- namotaji paljenja i magnet
- injektori (osim sto sam spalio 2 zbog neiskustva jer nisam znao cemu sluzi teflonski O ring)
- kompresor
Ma neda mi se pisati vise jer je presmjesno