Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Zato je jeftiniji kad nema lak Moj je imao. Inače, očito gledaju da hr nije u eu pa ne obračunavaju porez, zato takva cijena, al je to zajeb.
Da,da,zato su i propali,prodaju nam dijelove bez PDV-a.Recimo Malossi rhq kupis za 126e,jeftinije nego ju oni kupe u Italiji...
najbolje minirat oko motora,pa nek se usudi ga ukrast
Ma boliii me ko ce sta mislit.. Samo nek se sarenii haha Zuti filter u prozirnom kucistu. Plavi cok i crveni top . Prebi nije imao u topu ali dole na grani naravno da je. Sanirano je slijedi montaza pa vam lupim sliku Covjeku samo smaram temu trebo sam i ja otvorit
Ajde da se i ja onda pohvalim malo. Kvaliteta je stvarno na visem nivou !! ))Jel mogu i ja sad u klub jasunčeta? jel ovdje netko vidi blokadu? Tomi kako je kod tebe?
Zacudio sam se i ja kad sam vidio da nema u topu nista. E bas tako. Na to sam i racunao kada sam ga uzimao. Lako se on modificira ali ovako mi cak ni ne izgleda lose samoo nek se sarennnii Javi kada ga montiras. Ja sam jos u fazi stelanja nikako da uhvatim vremena.
Ako ga ne ustelas znas kome ces ga prodat
Citat: PchelaUbica - 09 Rujan, 2018, 19:09:01Zacudio sam se i ja kad sam vidio da nema u topu nista. E bas tako. Na to sam i racunao kada sam ga uzimao. Lako se on modificira ali ovako mi cak ni ne izgleda lose samoo nek se sarennnii Javi kada ga montiras. Ja sam jos u fazi stelanja nikako da uhvatim vremena.Oces otvorit temu o tom roxu, jeben se cini, taj fiat je men najlipsi.
Peza kao zgewindani Lamborgini