Balki taj F70 ti je prava veverica,nema labavo
S cim cistis ovaj halat?
Da ti velim morao bi te ubit
Malo novosti,prvo loše,jučer skužim pušta dihtung između bloka i cilindra di prolazi antifriz,gore je oem zeleni 0.6 dihtung dodatno namazan s loctite 5910 tak da ne znam koji mu je,malo sam dotegnuo glavu,isprao antifriz sa bloka i cilindra s brake cleanerom pa ćemo da vidimo
Pošto mi je iz nepoznatih razloga od ove sezone spigan zadnji disk drug Corector(nek mu je večna slava) mi je donirao iz šteka disk i glavčinu od p-jeta u odličnom stanju,samo je bio zmazan,a pošto je to kod mene nedopustivo radio je kist&benzin
Onda sam otrčao kod Zvonkeca po zxr da ga namontiram za probu,ako ga hoću veli da mi ga da za malo jači gablec da platim + pijaču,budem vidio pošto se radi o verziji sa kratkom granom,samo sam ga nabio gore i odma se osjeti manjak momenta i zadrška kod odvrtanja gasa naspram tt-a s dugom granom,al kad se zaleti ide bolje i brojke na ćuki veselije skaču,90 gps-a nabere bez problema,trebalo bi probat 0.5g lakše rolice,spuh je inače u odličnom stanju,nigdje pucan,nigdje varen,samo ga treba prefarbat i predihtat top i bude ko nov