Znam ja jednog koji je natuko 50 hiljada a i vise i jos je skujo kod njega a to je vecno vozilo koje ti najvise obozavas
Ak misliš na runner od Pere on nije prvi vlasnik,a i kupio ga je negdje s 30kkm čini mi se
Ima 50ki sa puno više km od mog to stoji,al novija linija runnera(a da nije vx/r) još od prvog vlasnika s 50+kkm je endem kaj god ko rekao,pogotovo u ovakvom stanju s obzirom na preživljeno,od piaggia 50 znam za par novijih srki i starih runnera s više km,za noviju liniju runnera osobno ne znam,al negdje neki sigurno ima
Lijepo ti to odrzavas,ako ga polakiras i uredis masinu imas opet novoga
Ove izbljedile plastike industrijskim fenom mozes vratit u crno,ja radio kod sebe na energiji...
Nebi neki dr.evo ubacio da manje trosis a brze ides?
Ma odustao sam od lakiranja,bolje ću na tu cifru nadodat još 100 eura pa si uzet poštenu novu kacigu
Ovo s industrijskim fenom mi se ne da radit,treba imat živaca za to,a i mirnu ruku uz dozu opreza
Još sam na ovim slikama premazao plastike s nekim silikon sprejem,al je za đubre(djelomično ko da ishlapi) pa sam ga prebacio u kantu za smeće,a skuter ponovo oprao od tog sranja
Kit mi se nakon epizode s novim DOKTOR evom i koyo igličastim više ne stavlja,mogu al neću iz principa,a i prema nakitanoj mašini(kakva god bila) se treba odnosit s poštovanjem,ja prema mašini poštovanja nemam,makar vani bilo 0 stupnjeva ja iz garaže i odma ful gas na 9500 nek krvari
I on trpi tu moju torturu već godinama,dabog da crko al neće i neće,base to baš ne bi trpio,bi neko vrijeme al ne dugo
iduće godine će nabrat 60 hiljada,ko bi to uopće kupio
Ja prvi!
Imao sam prije par tjedana jako dobru ponudu za runnera,od čovjeka s kešom u džepu,al nisam ga htio dat