Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna tuning

<< < (6/14) > >>

robert:

--- Citat: Aprilia97 - 04 Travanj, 2012, 22:28:31 ---čuj,ako si bio tu po mojim krajevima znaš kakve su nizbrdice,i ja po tome kočim super,kočnice su bar na mom skuteru odlične,i to kinezu,dok sam se vozio i na `devetki´ koja i nema baš super,ali sad neznam ocjenit dali je to do iskorištenosti ili ne...složio sam si zadnju bubanj kočnicu za 2 min da blokira kad zaželim a ujedno i da koči kako treba,kočnice su super,a za ostale neznam...idem 70 km/h i na nizbrdici stanem bez problema...a sad ko vjeruje vjeruje,a ko ne dobit će video

ako govoriš o manjim kilometrima za sad imam 1500 km i kočnice su super..a kasnije ćemo vidjet

--- Kraj citata ---
1500km? to je vic i kompletan skuter je nov. javi se kad dođeš do 10000 km!

Loris Ri:

--- Citat: Aprilia97 - 04 Travanj, 2012, 22:28:31 ---čuj,ako si bio tu po mojim krajevima znaš kakve su nizbrdice,i ja po tome kočim super,kočnice su bar na mom skuteru odlične,i to kinezu,dok sam se vozio i na `devetki´ koja i nema baš super,ali sad neznam ocjenit dali je to do iskorištenosti ili ne...složio sam si zadnju bubanj kočnicu za 2 min da blokira kad zaželim a ujedno i da koči kako treba,kočnice su super,a za ostale neznam...idem 70 km/h i na nizbrdici stanem bez problema...a sad ko vjeruje vjeruje,a ko ne dobit će video

ako govoriš o manjim kilometrima za sad imam 1500 km i kočnice su super..a kasnije ćemo vidjet

--- Kraj citata ---
probaj runnera,aeroxa,sr-ku pa onda usporedi,vidjet ces da su kocnice banana...

robert:
kad se sjetim mrtve serijale na relaciji zagreb - grobnik1
uzbrdo je kočila sama od sebe a niz brdo bacaj sidro

Aprilia97:

--- Citat: Loris Ri - 04 Travanj, 2012, 22:30:51 ---probaj runnera,aeroxa,sr-ku pa onda usporedi,vidjet ces da su kocnice banana...

--- Kraj citata ---

sr a jesam i sfa..i tu su negdje...nemože se nikom reć da imam dobre kočnice,a da on ne prigovori  :angry7:

robert:

--- Citat: Aprilia97 - 04 Travanj, 2012, 22:34:47 ---sr a jesam i sfa..i tu su negdje...nemože se nikom reć da imam dobre kočnice,a da on ne prigovori  :angry7:

--- Kraj citata ---
to nisu prigovori nego savjeti!
pazi na prednju kočnicu. zna nekada zablokirati i ostat stisnuta

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju