Tehnički kutak > Tuning skutera
Luna tuning
packuss:
Sta bi mi preporucili neki tuning za lunu da mi ide motor brze ili sta bi mi preporucili kit ili nest,na motoru imam trenutno malossi lion auspuh ??? ???
animatrix:
stavi drugi auspuh za pocetak, daj nekome da ti preradi serijski cilindar (recimo ja) i dobijes lunu koja ide 70 po gps-u i nabire jako fino. za vece brzine variomat od odredjenog modela cpi-ja koji daje 15kmh krajnje brzine ako se stavi 804x17.5 remen koji je must have i na serijskom variomatu. za start je must aeroxovo 107mm kvacilo sa zvonom koje mozes kombinirati sa serijskim federima kvacila od lune pa ces dobiti fin start od kojih 6500rpm. rolice oko 3gr da vrti na kojih 9000 i 68-74 dizna u karbu
ZverkO:
--- Citat: packuss - 03 Travanj, 2012, 18:41:35 ---Sta bi mi preporucili neki tuning za lunu da mi ide motor brze ili sta bi mi preporucili kit ili nest,na motoru imam trenutno malossi lion auspuh ??? ???
--- Kraj citata ---
Zavisi koliko si novca spreman dati ???
packuss:
Stim auspuh koji imam ide po satu 70kmh,mislio sam na start da mi odma povlaci do tih 70kmh ali jos bolje da ima start dobar sta bi moro napravit.... :dontknow: ???
ZverkO:
Uzeti sportsko kvacilo ili se igrati sa serijalnim :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju